Izabel Kovačić izbacila je prvi Lunilou skincare proizvod
Izabel Kovačić izbacila je prvi Lunilou skincare proizvod

Izabel Kovačić izbacila je prvi
Lunilou skincare proizvod

Lunilou, brend iza kojeg stoji Izabel Kovačić, po novom u svom asortimanu ima i jedan skincare proizvod. Radi se o jastučićima za skidanje šminke koji se uvijek mogu iznova koristiti, a napravljeni su od 100% organskog pamuka.

lunilou

Ovakvi proizvodi već su neko vrijeme dostupni na tržištu, ali obično su napravljeni od mikrovlakana. Zbog toga su ovi Lunilou posebni, jer su napravljeni od organskog materijala. Ovi jastučići nježni su za kožu i savršeno će se uklopiti u vašu skincare rutinu, pogotovo ako imate osjetljivu kožu.

lunilou

Eko Lunilou proizvod

Osim toga, dobri su za okoliš jer ćete koristiti manje jednokratnih blazinica. Također, nježni su prema vašem novčaniku jer kada kupite jedan, nećete više kupovati blazinice.

lunilou

Ovi jastučići za čišćenje šminke stoje 18 eura, u paketu je njih pet, a također se dobiva i pletena vrećica za pranje. Naime, kada trebate oprati jastučić samo ga stavite u tu vrećicu i u perilicu rublja.

lunilou

Inače, ove jastučiće dovoljno je namočiti mlakom vodom i šminka bez problema ide s lica. Nema potrebe za grubim potezanjem kože lica i „ribanjem“. Kada skidate maskaru, natopljeni jastučić prislonite na trepavice i držite nekoliko sekundi, tek nakon toga počnite nježno trljati.

lunilou

Inače, Lunilou postoji od 2015. godine, a oduvijek su se ponosili svojim održivim pristupom modi kao i korištenju isključivo prirodnih materijala koji su pogodni i za osjetljivu kožu. Ono što je počelo kao brend dječjih dodataka i odjeće sada je preraslo u brend poznat i po kolekcijama za odrasle koje su vječito prepune bajkovitih haljina za žene te premekanih trenirki za muškarce. Nedavno je i predstavljena sportska kolekcija za žene.

lunilou

S godinama je Lunilou postao prepoznatljiv i po svojim dodacima za dom. Tu je posteljina za djecu i odrasle te organizatori od muslina. U asortimanu su i platnene i pletene torbe, kape, šeširići i na posljetku kupaći kostimi. Naravno, sve to je prepoznatljivog minimalističkog dizajna i u prirodnim te pastelnim nijansama.

FOTO: Lunilou

Učitati još
Zatvori