Style inspiracija: Izabel Kovačić
Style inspiracija: Izabel Kovačić

Style inspiracija: Izabel Kovačić

Kada govorimo o stilu i značenju sintagme ‘imati stila’ nismo u mogućnosti odrediti točnu definiciju. No, stil je sklop osobnosti, autentičnosti i ispravnog odabira modnih dodataka. Bilo da je riječ o minimalističkom ili zaigranom stilu, na kraju upečatljiv look čine detalji koji su  pomno kombinirani s ostalim odjevnim predmetima. Upravo zbog toga, u našu Style inspiracija rubriku volimo ugostiti ljude različitog estetskog izričaja, ali svima je zajedničko što su nam vrlo zanimljivi i čiju estetiku volimo pratiti. Ovog puta je to modna ikona, osnivačica brenda Lunilou, Izabel Kovačić.

Izabel Kovačić ima modni izričaj koji nas uvijek iznova oduševi, a s modnim komadima se igra samo na njoj prepoznatljiv način, stoga smo joj odlučili postaviti ključna pitanja vezana za njezine modne odabire.

  • Kako bi opisala svoj modni stil?

Svoj stil bih opisala kao minimalistički i neopterećen, najbitnija mi je kvaliteta i udobnost samog odjevnog komada.

  • Koje ključne komade bi izdvojila za ljetnu sezonu?

Ključni komadi za ovu ljetnu sezonu su zasigurno Lunilou proizvodi od muslina i terry towela iz kojih ne izlazim, također obožavam lanene košulje i haljine raznih brendova, po ljeti mi je bitno samo da koža diše, plastiku nikako ne podržavam.

Izabelin stil nam je jako zanimljiv i vrlo jednostavan. Upravo zbog toga možemo reći kako je riječ o minimalističkom, a upečatljivom stilu, što je možda najteže stvoriti. Svaki komad istakne na specifičan način i što god odjene na njoj izgleda izuzetno glamurozno. Ako se želite istaknuti na pravi način, potrebno je da birate basic, a kvalitetne komade. Vodite se modnom politikom ‘manje je više’ i uložite u kvalitetne komade od prirodnih materijala koje ćete moći dugo nositi. Riječ je o neutralnim bojama koje su osobito poželjne ljeti. U nastavku izdvajamo ključne komade koji su inspirirani Izabelinim stilom, a u koje se zaista isplati uložiti.

Foto: Instagram, Zalando, Mona, Ghetaldus, Max Mara, Lunilo, Karla

Učitati još
Zatvori