Parfemskog Oscara za najbolji ženski miris 2020. osvojio je Lancôme

Parfemskog Oscara za najbolji ženski
miris 2020. osvojio je Lancôme

@lancomeofficial

Svake godine The Fragrance Foundation dodjeljuje nagradu Fi-Fi koja se može opisati kao svojevrsni Oscari parfemskog svijeta. Tada članovi žirija glasuju za parfeme u nekoliko kategorija kako bi izdvojili najbolje od najboljih. Ove godine, Fragrance Foundation je nagradu za najbolji ženski miris 2020. godine u kategoriji Women’s Prestige, Francuske i SAD-a, dodijelio Lancômeovom mirisu Idôle.

Prije samo godinu dana Lancôme je stvorio ovaj miris inspiriran suvremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspjeha. Od jednostavnosti, do bezvremenske bočice, Idôle je stvorio novu perspektivu u svijetu mirisa. Upravo iz tog razloga, popeo se na tron najboljeg ženskog mirisa 2020. godine u prestižnoj kategoriji – poput pravog idola. Kao najtanja bočica na svijetu, nevjerojatno je lagana i prigodna za svaku priliku, stvorena je da služi kao stalni podsjetnik na beskrajne mogućnosti žena. Lancôme, koji i sam promiče priču o uspjehu, ponosno stoji iza ovih nagrada.

Zašto uključiti Idôle u svoju kolekciju mirisa?

U svakoj ženi postoji idol i svaka žena je idol – to je dovoljno dobar razlog za uključiti ovaj parfem u svoju mirisnu kolekciju. On je poput poziva na to da vjerujete u sebe, da nadmašite sebe i da utirete nove, vlastite puteve. Mnoga tehnička postignuća i inovacije temelje se na uvjerenju da je nemoguće samo mogućnost koja čeka na ostvarenje. Primjer toga je i bočica parfema Idôle – najtanja na svijetu sa svojih 15 mm debljine. Nije li to više od postignuća?

@lancomeofficial

Idôle je simbol odvažnosti, dokaz neograničenih mogućnosti. Kao kolektivni izum, Idôle se pojavio zahvaljujući kombinaciji triju talenata. Tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a jedna ljubav prema mirisima. Uz to, Idôle predstavlja, američka glumica Zendaya Coleman. Kao lice parfema Idôle, Zendaya također utjelovljuje novu generaciju žena koje svojim uspjehom nadahnjuju druge, pomiču uobičajene granice i daju svoj doprinos promjenama u svijetu.

S obzirom na to da Lancôme oduvijek prati trendove, ovo ljeto je lansirao novu i intenzivniju verziju svog klasika, a radi se o Idôle L’Intense parfemu koji je uistinu nezaboravan miris ruže. Ovaj parfem je sve samo ne dosadan. Kreiran je za one koji sanjaju velike snove, za novu generaciju žena koje su snažne i otvorene, pravi vođe sutrašnjice. 

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori