Najnoviji Lancôme Idôle L’Intense je nezaboravan miris ruže i jasmina

Najnoviji Lancôme Idôle L’Intense je
nezaboravan miris ruže i jasmina

U jednom je trenutku ruža nepravedno stekla reputaciju staromodnog mirisa – više zagasitog nego šik ili romantičnog. Ipak, on se vraća u svijet parfema. S obzirom na to da Lancôme oduvijek prati trendove, tako je i sad lansirao novu i intenzivniju verziju svog klasika, a radi se o Idôle L’Intense parfemu koji je uistinu nezaboravan miris ruže. Ovaj parfem je sve samo ne dosadan. Kreiran je za one koji sanjaju velike snove, za novu generaciju žena koje su snažne i otvorene, pravi vođe sutrašnjice. Za sve idole koji hrabro osvjetljavaju put drugima i nude im nadahnuće te za svijet koji svijetli vedrije. Iz svih tih razloga Lancôme je odavno odabrao nadarenu Zendayu kao zaštitno lice ovog parfema.

Prigrlite svoju snagu i istaknite ju uz Idôle L’Intense miris

Vjeran mirisu kultnog Idôle parfema, Idôle L’Intense je miris s jačim, više nego ikad zaraznim, cvjetnim mirisom koji je zamotan u senzualnu vaniliju. Prozračna i blistava ruža uz kaleidoskop jasmina čini ovaj parfem nježnim na vašoj koži. U potpunost suprotnosti nježnom i romantičnom mirisu, njegova bočica je oštrih i dinamičnih linija. Dizajnirana je tako da se prirodno stapa s rukom, čime vam omogućuje besprijekorno i ugodno nanošenje.

Trendovi vezano uz mirise će dolaziti i odlaziti, no miris ruže je zaista bezvremenski miris. Postoji i legenda o tome da je Kleopatra bila toliko očarana mirisom ruže da se kupala u ružinoj vodi kako bi uvijek mogla biti okružena njezinim mirisom. Srećom, danas je puno jednostavnije postići taj romantičan mirisni oblak.

Lancôme Idôle L’Intense možete nabaviti ovdje.

Foto: Lancôme, Douglas, Instagram

Učitati još
Zatvori