Kendall Jenner pokazala je novu najpoželjniju boju kose

Kendall Jenner pokazala je novu
najpoželjniju boju kose

Ako niste prepoznali Kendall Jenner na Prada Winter/Fall Ready-to-Wear reviji, nitko vas zbog toga ne može kriviti. Naime, manekenka je prigrlila dramatičnu transformaciju kose, sličnu onoj koju je njezina prijateljica Gigi Hadid napravila još prošle godine, i sada je postala crvenokosa. Gigi je tada otvoreno rekla da joj je inspiracija bila Netflixova serija The Queen’s Gambit. No, Kendall je ipak odabrala malo svjetliju nijansu bakrenih tonova.

Kendall Jenner pridružila se timu crvenokosih i odlično joj stoji

Frizer Guido Palau je bio zadužen za kreiranje svih frizura koje su nosile manekenke na Pradinoj reviji. On je na Instagramu objavio fotografiju Kendallinog looka iza pozornice. U opisu fotografije označio je tim koji je bio uključen u tu čarobnu transformaciju boje – koloriste Jennu Perry i Matta Reza. Jenna Perry, koja je i sama crvenokosa, ima svoj vlastiti salon u New Yorku. Poznata je po tome što kod nje svoju kosu bojaju i druge celebrity dame poput Maude Apatow, Belle Hadid i Jennifer Lawrence. Matte Rez je frizerski stilist iz Los Angelesa koji radi s Angelinom Jolie, Adele i Hailey Bieber. Neke od njihovih zajedničkih crvenokosih klijentica su Katie Jayne Hughes, Rumor Willis, Grace Van Patten i Lydia Hearst.

info@imaxtree.com

Isprva su mnogi zaključili da je Kendallina boja zapravo rezultat perika i da je njezina duga, prirodna smeđa kosa samo zavučena ispod njih. No, izgleda da Kendalline smeđe kose doista više nema jer je službeno postala dio tima crvenokosih. Nakon revija je viđena s novom bojom kose i na ulicama Pariza, što je to i potvrdilo. Ne bi trebalo biti iznenađenje to što Kendall Jenner izgleda odlično s bilo kojom bojom kose, zar ne? Međutim, kad se Kendall prvi put pojavila na pisti kao crvenokosa, na Pradinoj reviji u Milanu, mnoge je ostavila bez teksta, a kad je odlučila zadržati svoju vatrenu novu nijansu, to je izazvalo dodatno oduševljenje.

Foto: IMAXtree, Instagram

Učitati još
Zatvori