Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolje kremasto rumenilo
Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolje kremasto rumenilo

Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je
najbolje kremasto rumenilo

Novo godišnje doba sa sobom donosi i novu rutinu. Odnosno, kako nam se mijenja svakodnevna rutina tako dolaze promjene u našoj skincare i make up rutini. O tome zašto u jesenskom razdoblju mijenjamo skincare rutinu, već smo pisali, a koje su to onda promjene koje se događaju u našoj make up rutini?

Ljeti biramo lagane proizvode koji djeluju poput druge kože na našem licu, zimi ipak gravitiramo proizvodima s nešto većom prikrivnom  moći, ali i dalje težimo što prirodnijem izgledu. Jedan od načina kako postižemo prirodan make up look u hladnijim mjesecima jest pomoću kremastih proizvoda. Točnije, kremaste teksture bronzera i rumenila izrazito su lagane na našoj koži i omogućuju nam taj prirodan izgled.

Jedan od najpopularniji kremastih make up proizvoda trenutno je rumenilo. Kremasta rumenila doživjela su svojevrsni boom unazad par mjeseci. Njihovu popularnost možemo pripisati činjenici da se zaista lako koriste, a istovremeno vam daju boju i prirodan izgled. Kremasta rumenila često glase kao neprivlačna jer su sklona rastopiti bazu na koju se nanose. Ipak, zahvaljujući tehnološki sve naprednijim formulama, kremasta rumenila djeluju vrlo prirodno – a pritom su i postojana. Samim time postoji i nekoliko načina nanošenja kremastih rumenila. Za prirodan look predlaže se nanošenje prstima na jagodice obraza, nanošenjem proizvoda prstima lagano zagrijavate i rastapate proizvod koji će se odlično uklopiti uz vašu bazu. Osim nanošenja prstima, uz pomoć beauty blendera i kista također možete postići prirodan look.

U našoj rubrici Journal čitateljice ocjenjuju želja nam je dotaknuti se svake beauty kategorije beauty – od make upa, preko skincare proizvoda, parfema do proizvoda za njegu kose i noktiju. Ovog puta na red su došla kremasta rumenila koja su se polako i sigurno smjestila kao stalan gost u naše kozmetičke torbice, a top beauty proizvode koje ste već birale potražite ovdje.

Najpopularnija kremasta rumenila među kojima ste mogle izabrati vaš favorit

Kao što smo već spomenuli, nijedan proizvod u kamenu ne može postići prirodan izgled koji nam kremasti proizvodi daju. S obzirom da je zadnjih godina sve veći trend prirodne šminke kremasti proizvodi, a posebno kremasta rumenila postala su naš go-to beauty proizvod. Upravo zbog toga odlučili smo napraviti popis najboljih kremastih rumenila na tržištu i dati vam opciju da proglasite vlastiti favorit. Među najpopularnijim kremastim rumenilima na našem popisu našli su se: Jane Iredale Glow Time Blush Stick, Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Blush, Chanel Les Beiges Blush Stick, Milk Makeup Mini Lip+Cheek i Nars The Multiple.

Koje kremasto rumenilo je osvojilo najviše glasova?

Na samom vrhu ljestvice najboljih rumenila našao se Jane Iredale Glow Time Blush Stick. Ovo rumenilo dio je Glow Time kolekcije, koju odlikuje ih veganska i cruelty free formula na bazi minerala, koja ne sadrži teške metale, parfeme, mineralno ulje i sintetske konzervanse. Također, nije komedogena te njeguje kožu i pruža bogatu pigmentaciju. Osim bogate formulacije Jane Iredale Glow Time kremasto rumenilo dolazi u stick formi, samim time je izrazito lagano za koristiti, a pigment koji daje ostat će postojan na vašoj koži cijeli dan. O tome koliko je i Journal redakcija oduševljena ovim proizvodom već smo pisali, a prema glasovima naših čitatelja jasno je da dijelimo isto mišljenje. Jane Iredale Glow Time Blush Stick osvojio je 37% vaših glasova i s punim pravom zasjeo na tron najboljeg kremastog rumenila.

Na drugom mjestu našao se Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Color Stick s osvojenih 22% glasova. Ovo kremasto rumenilo obogaćeno je ekstraktima pamuka i ruže te pčelinjim voskom, što čini ovaj proizvod hidratantnim. Osim hidratacije koja je vašoj koži potrebna, njegova lagana formula i visoka pigmentacija omogućuje cjelodnevnu postojanost. Upravo zbog toga ne čudi činjenica da je zauzeo drugo mjesto najboljeg kremastog rumenila.

Na trećem mjestu, s jednakim brojem glasova, našli su se Nars The Multiple i Milk Makeup Mini Lip + Cheek. I jedno i drugo kremasto rumenilo ima 15% glasova naših čitateljica. Možemo reći kako je popularnost ovih proizvoda iskazana u činjenici da su zauzeli zajedničko treće mjesto, a vjerujemo da su osim trećeg mjesta zauzeli i poziciju u vašim kozmetičkim torbicama.

Na zadnjem mjestu našao se Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush s osvojenih 11% glasova. Jasno je vidljivo kako je zaista mala razlika između postotka glasova te slobodno možemo reći kako ne postoji jedan pobjednik u svijetu kremastih rumenila.

Svaki mjesec glasajte za vaš omiljeni beauty proizvod

Stay tuned i zapratite naš Instagram profil kako ne biste propustile sljedeće ocjenjivanje popularnih i bestselling beauty proizvoda.

Foto: Instagram, Cult Beauty, Chanel Beauty, Nars

Učitati još
Zatvori