Čistač za lice koji je toliko dobar da se jedan proda svake 2 sekunde!

Čistač za lice koji je toliko dobar da se
jedan proda svake 2 sekunde!

Čišćenje kože lica možda nije najglamurozniji korak u skincare rutini, no na mnogo je načina najvažniji. Bilo da se vaša rutina sastoji od osnovnog dua za čišćenje i hidrataciju kože ili imate cijeli ritual od 10 koraka, čišćenje kože lica je nužan korak za iskorištavanje svih benefita seruma, krema i ulja koja nanosite na kožu nakon toga. Brojne beauty entuzijastice često biraju Cetaphil i CeraVe nježne čistače za lice, a u posljednje vrijeme se proizvod za čišćenje lica jednog ljekarničkog brenda ipak izdvojio kao holy-grail, a to je La Roche-Posay Toleriane Hydrating Gentle Cleanser.

Toleriane Hydrating Gentle Cleanser je odličan i za one koji vole dvostruko čišćenje

La Roche-Posay je francuski brend za njegu kože koji je poznat po velikom broju nježnih i učinkovitih proizvoda za čišćenje lica. Toleriane Hydrating Gentle Cleanser je toliko tražen da se u svijetu proda svake dvije sekunde. Čak i ako ste skeptik, ova statistika definitivno izazva zanimanje. Uz to, za razliku od drugih brendova za njegu kože, La Roche-Posay formulira svoje proizvode tako da štite zaštitnu barijeru kože i njezin mikrobiom. Oni nastoje osigurati da vaša koža bude čista bez oduzimanja esencijalnih, prirodnih ulja i narušavanja njezine razine pH.

Toleriane Hydrating Gentle Cleanser je kremast i nježan čistač za lice, što je savršeno za osjetljivu kožu ili za one koji vole dvostruko čišćenje. Uz ovu formulu, La Roche-Posay također ima i Toleriane Purifying Foaming Cleanser, formulu koja se pjeni i koja je kreirana specifično za masnu kožu i kožu sklonu aknama. U kombinaciji s Toleriane Hydrating Gentle Cleanserom oni se prodaju svake sekunde u svijetu što je doista impresivno. Prodaja ovih La Roche-Posay proizvoda porasla je za 53 posto u posljednjih godinu dana, a broj njegovih obožavatelja i dalje raste – vjerojatno s dobrim razlogom!

La Roche-Posay Toleriane Hydrating Gentle Cleanser trenutno je rasprodan, ali ovdje možete pratiti stanje na zalihi i naručiti ga čim ponovno stigne u prodaju. No, ako ste nestrpljivi, korisno je znati da postoji jedan La Roche-Posay proizvod vrlo slične formule, koji je cjenovno povoljniji, a možete ga nabaviti i kod nas. Dostupan je za narudžbu putem web shopa na linku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori