Ovo su najbolje hidratantne kreme po pristupačnim cijenama

Ovo su najbolje hidratantne kreme po
pristupačnim cijenama

Njega lica jedan je od najbitnijih koraka u našoj beauty rutini. Bez obzira ima li vaša beauty rutina 10 ili svega 3 koraka, jedan proizvod koji je apsolutni must-have je krema za lice. Bez obzira o kojem se godišnjem dobu radi, ona je sastavni dio svake kozmetičke torbice. Zimi najčešće biramo hidratantne kreme koje će našoj koži pružiti dovoljno hidratacije i neće ju osušiti, dok ljeti biramo laganije i prozračnije kreme, ali jednako hidratantne.

Pri odabiru idealne kreme za lice, važno je uzeti u obzir tip kože te je obvezno znati razliku između suhe i dehidrirane kože. Te dvije stvari ne smiju se poistovjećivati jer dehidrirana koža ne mora nužno biti suha. Razlika se krije u tome što suhoj koži nedostaje ulja, dok dehidriranoj nedostaje voda. Kojoj god skupini pripadali, nije jednostavan zadatak pronaći idealnu hidratantnu kremu za lice, a kad se tome pridodaju i vrtoglavo visoke cijene pojedinih (željenih) proizvoda, taj zadatak postaje još teži.

Najbolje kreme za lice koje možete kupiti u drogerijama

Najčešća pretpostavka koju imamo jest da skupe proizvode izjednačavamo s kvalitetom. No, visoka cijena nužno ne donosi kvalitetu, postoji mnogo ‘luksuznih’ proizvoda za njegu kože visoke kvalitete koji se mogu naći po drogerijskim cijenama. Stoga, pri kupnji kreme za lice ne treba se voditi pretpostavkom da je skuplje kvalitetnije. Bitno da odaberemo idealnu kremu za naš tip kože, ali i za naš budžet. Bez obzira na to ciljate li na to da kremom riješite određeni problem kože, kao što je suhi ili masni tip kože, ili samo trebate novi favorit, pronašli smo najbolje i najnovije hidratantne kreme za lice po drogerijskim cijenama. Neke od njih možete kupiti isključivo preko webshopa, dok druge možete kupiti u svim bolje opremljenim ljekarnama i drogerijama.

Versed
Neutrogena
L’Oreal
The Ordinary
Avene

Foto: Notino, Cult Beauty, Instagram

Preporuka

Zatvori