Hidratantna krema koju vole Victoria Beckham i Rosie Huntington-Whiteley

Hidratantna krema koju vole Victoria
Beckham i Rosie Huntington-Whiteley

Beauty rutina poznatih i slavnih nerijetko uključuje neke skupocjene, luksuzne, a ponekad i vrlo ekstravagantne beauty proizvode i tretmane. Gwyneth Paltrow u prošlosti nas je više puta iznenadila neobičnim ritualima ljepote kojima se podvrgava i vrlo nedostižnim proizvodima koji čine njenu svakodnevnu rutinu. No, isto kao što su celebrityjima dostupni top proizvodi svjetskih beauty kuća, jednako su im dostupni i oni pristupačni, a iako će nekima biti teško povjerovati, svjetske face po beauty favorite znaju zaviriti čak i u drogerije.

Hidratantna krema za koju smo ovih dana doznali kako je obožavaju Victoria Beckham i Rosie Huntington-Whiteley, pripada poznatom brendu prirodne kozmetike Weleda, čiji proizvodi imaju pristupačnu cijenu. Weleda je postala poznata po kozmetici visoke kvalitete, uz koju čovjek postaje jedno s prirodom. Sastojci su vrhunske kvalitete, ali prije svega ekološki i održivi. Krema koja je osvojila ove zvijezde zove se Skin Food i može se nabaviti čak i kod nas, u prodavaonicama kao što je Bio Bio.

Skin food krema ima moć dubinske obnove suhe i ispucale kože kojoj je potrebna dodatna njega i zaštita. Cvijet maćuhice i ekstrakt lista ružmarina umiruju kožu i nježno tretiraju stanja kože kao što su akne i ekcemi, zahvaljujući svojim prirodnim antiseptičkim svojstvima. Organsko ulje sjemenki suncokreta koži daje punoću masnim kiselinama i vitaminom E, dok kadulja i kamilica umiruju iritacije. Naposljetku, tu je i bademovo ulje koje koži osigurava dodatno dozu hidratacije.

Rihanna ovu kremu koristi za bogatu njegu područja kože oko noktiju, Julia Roberts koristi ju kao kremu za ruke, a odlična je i za njegu ruku nakon pranja suđa ili omekšavanje grube kože na laktovima i petama. Victoria Beckham nedavno se pohvalila kako joj je ovo omiljena jeftina krema koju koristi za njegu cijelog tijela i kako ju osvaja njena bogata tekstura poput maslaca, a Rosie Huntington-Whiteley kremu često fotografira na svom Instagram profilu.

 

Foto: Weleda

Učitati još
Zatvori