Hermès je upravo lansirao tri savršena ruža za jesen

Tek je rujan, no želite li čim prije početi križati imena s popisa onih kojima želite kupiti božićni poklon, imamo odličnu vijest. Naime, Hermès je kreirao beauty poslasticu za vas. Luksuzna modna kuća upravo je svojoj kolekciji Rouge Hermès dodala tri nove ružičaste nijanse ruževa koje su savršene za jesen. Kolekcija uključuje dva sjajna i jedan mat ruž inspiriran prijelaznim razdobljem iz jeseni u zimu. Rose Ombré opisuje se kao diskretna i blago prigušena ružičasta. Rose Pommette je svjetla, radosna i živahna ružičasta, poput divlje ruže na jarkom sunčevom svjetlu. Dok je Rose Nuit baršunasto ružičasta, duboka, mekana i prigušena, sa suptilnim podtonom plave. Ovoj limited edition kolekciji kao inspiracija su poslužili umjetnici poput Charlesa Sheelera, Johna Registera, Arduina Cantàfora i Jeana Héliona.

Tri najnovije nijanse kultnog brenda u najljepšem pakiranju

Najnovije tri nijanse ruža pridružuju se kolekciji od 14 sjajnih i 10 mat nijansi koje su trenutno dostupne. One dolaze u istoj ambalaži koja se može ponovno puniti i koja je eco-friendly. Ambalaže su napravljene tako da traju. Izrađene od plemenitih materijala poput metala, uz ograničenu upotrebu plastike i fokus na važnim elementima poput zamjenjivih mehanizama i umetaka.

Ono što ove ruževe čini idealnim božićnim poklonom nije samo to što sve tri nijanse savršeno pristaju svaki ton kože, već i činjenica da dolaze u kultnoj maloj narančastoj kutijici sa smeđom mašnom. Ovi ruževi dizajnirani su tako da im ne možete odoljeti, od vanjskog pakiranja do elegantnog mirisa dok ga nanosite na usne. To je najdekadentniji poklon koji možete dati svojim prijateljima ili članovima obitelji koji su pravi beauty entuzijasti.

Foto: Instagram

0