Ovo je sve što trebate znati o prvoj Hermès liniji beauty proizvoda

Ovo je sve što trebate znati o prvoj
Hermès liniji beauty proizvoda

https://www.instagram.com/p/B8OyRZhAx2W/?utm_source=ig_web_copy_link

Na svijetu ne postoji niti jedan predmet zahvaljujući kojem se osoba može osjećati tako bogato i moćno kao legendarna i rijetka Birkin torba tvrtke Hermès. Većina ljudi nažalost nikad neće imati priliku saznati točno kakav je to osjećaj. Međutim, ovaj modni dizajner je svoje luksuzne proizvode učinio malo pristupačnijima ulaskom u sferu kozmetičkih proizvoda. Već mjesecima se očekuje dolazak prvih Hermèsovih beauty proizvoda, a 4. ožujka je napokon debitirao cijeli niz proizvoda za usne. Oni će se sigurno naći na popisu favorita za ovo proljeće.

Trajna i limited edition Hermès kolekcija

Trajna kolekcija brenda sastoji se od balzama za usne, kista za ruž, olovke za usne i 24 nijanse ruževa za usne s različitim finišima. Hermès je istovremeno izbacio dodatnu kolekciju proljetnih ruževa u tri limited edition nijanse, a svaka ima svoje jedinstveno pakiranje.

Ruževi su se rasprodali rekordnom brzinom, a još uvijek se ne zna kad će i hoće li ih još biti dostupno u prodaji. Hermès svoju trajnu kolekciju ruževa za usne karakterizira kao 24 nijansi crvene, što zvuči super upečatljivo, ali precizniji opis bi bio da je to flota crvenih, rozih, narančastih i nude nijansi, u mekim, suptilnim, odvažnim i blještavim tonovima. Možete birati između satenskog i mat finiša. I jedan i drugi pružaju bogatu pigmentiranost u jednom potezu, kao i dugotrajnost. Cijena jednog Hermès ruža je 67 dolara.

Limited edition kolekcija uključuje duboku ljubičastu i svijetlu koraljno-ružičastu nijansu, satenskog finiša, te mat koraljno-ružičastu nijansu. Tu je i sjajilo za usne narančaste boje, a zove se Poppy Lip Shine. Naravno, za sve ove ruževe će vam trebati odgovarajući balzam za usne za dobru podlogu, olovka za usne za dugotrajnost i kist za precizno nanošenje ruža. Srećom, Hermès je stvorio svaki od tih proizvoda. Balzam za usne, čija cijena je također 67 dolara, obogaćen je voskom od kamelije za hidrataciju. S druge strane, Hermèsova univerzalna olovka za usne, čija cijena je 42 dolara, je bezbojna olovka koja također sadrži vosak i može se koristiti uz bilo koji ton kože i bilo koju nijansu ruža. Kist za precizno nanošenje ruža košta 75 dolara, a izrađen je od kratkih i gustih sintetičkih vlakana. Drška mu je drvena i ručno je oslikana.

Foto: Hermès, Instagram

Učitati još
Zatvori