Stigla je Harry Potter beauty kolekcija – jeste li Gryffindor ili Slytherin?

Za slučaj da ste mislili da svijet ljepote ne može biti bolji, morat ćemo vas razuvjeriti. Naime, upravo je stigla Harry Potter kolekcija make up i beauty proizvoda! Barry M i Harry Potter trgovina u londonskom Kings Crossu, koja se predvidljivo zove Platform 9 ¾, udružili su se kako bi upotpunili beauty svijet. Kreirali su širok spektar potpuno novih beauty proizvoda koji su u potpunosti nadahnuti jednim od naših omiljenih likova – Harryjem Potterom.

Što sve sadrži Harry Potter beauty kolekcija?

Od sad će vaše nokte i usne moći krasiti lakovi i sjajila s temom Lune Lovegood, a kistovi za make up bit će jezovitiji nego ikad prije, baš u stilu Deathly Hallowsa. Isto tako, možete nabaviti i must-have Harry Potter make up proizvode u skladu s odanošću svojoj kući u Hogwartsu. Ako ste Gryffindor tu su tamne nijanse lakova za nokte u boji trešnje, ali i rašpica koju krasi grb Gryffindora. No, možda ste ipak više Ravenclaw u srcu? Tada je plava vaša boja. Ako ste zapravo počasni Hufflepuff, zlatni tonovi bit će vaš odabir, a ako pripadate kući Slytherin, onda definitivno nema zabune. Sve što morate je potražiti zmijski logotip koji je utisnut na ovaj set, i to je to.

Predviđamo da će brojni fanovi Harryja Pottera ubaciti barem nekoliko proizvoda u svoju virtualnu košaricu. Ako i vi želite tematsku Hogwarts paletu sjenila, vjerojatno ćete morati biti brzi. Nismo sigurni koliko dugo će zalihe izdržati potražnju, ipak se i blagdanska sezona bliži, a vjerojatno ne postoji beauty entuzijastica koju ovakav ulov ispod bora ne bi razveselio na božićno jutro. Bez obzira na to kupujete li za sebe ili voljenu osobu koja obožava Harryja Pottera, ovi proizvodi zasigurno će izmamiti osmijeh na svačije lice. Pitanje je samo, hoćete li ipak odabrati Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ili Slytherin?

Gdje možete kupiti proizvode iz Harry Potter beauty kolekcije?

Kako bi nabavili proizvode iz Harry Potter beauty kolekcije, trebat ćete skoknuti do platforme 9 ¾ ili barem posjetiti njihovu web stranicu da biste se opskrbili ovim neodoljivim proizvodima koji prizivaju nostalgiju.

Harry Potter beauty kolekcija Barry M make up kistovi

Foto: harrypotterplatform934.com

0