Hailey Bieber otkrila je svoj trik do punijih usana u 2 koraka

Hailey Bieber otkrila je svoj trik do
punijih usana u 2 koraka

Otkad su stigle vijesti da će Hailey Bieber kreirati vlastitu liniju proizvoda za njegu kože, Rhode, brojne beauty entuzijastice s oduševljenjem iščekuju i službeni datum lansiranja. Hailey se nikada nije ustručavala podijeliti skincare i make up savjete, ali i trikove za kosu o kojima smo vam već pisali ovdje. Ovaj tjedan, ona je podijelila video na svom TikToku u kojem pokazuje kako kreira svoj make up look. Tako je otkrila svoju metodu za postizanje punijeg izgleda usana, koja se sastoji od samo dva koraka.

Brojne zvijezde od Adele do Jennifer Aniston, pa čak i Lily James u filmu ‘Pam & Tommy’, posljednjih su mjeseci više puta pokazale koliko je važna dobra olovka za usne. To je tajno oružje u kozmetičkim torbicama mnogih celebrityja, tako ni Hailey nije iznimka. Uz to, olovka za usne ne vrijedi ništa ako ne usavršite svoju tehniku nanošenja. Zato su tijekom posljednjih mjesec dana brojne obožavateljice make upa upijale savjete izvanrednog vizažista Maria Dedivanovića, čija je metoda nanošenja olovke za usne u dva koraka postala viralna na TikToku zahvaljujući zaista impresivnim rezultatima. U svom videu Hailey je do savršenstva izvela Mariev trik za punije usne. Kako se to radi, otkrijte u nastavku.

Kako kreirati look punijih usana Hailey Bieber uz viralni ‘Lip Lift’ trik?

Korak 1 – Kupidov luk

Najprije se uhvatite ukoštac s Kupidovim lukom. Na njemu možete više pomaknuti liniju usana prema gore, nego na vanjskim kutevima usana. Ovaj korak čini da usne izgledaju punije i smanjuje prostor između nosa i usana. Nakon što ste iscrtale Kupidov luk, povucite liniju prema vanjskim kutevima, pazeći da pritom ostanete unutar prirodne linije usana. Olovka koju Hailey koristi je Make Up For Ever Artist Color Pencil.

Make Up For Ever Artist Color Pencil
Korak 2 – Donja usna

Zatim ponovite ovaj postupak i na donjoj usni. Malo precrtajte liniju u sredini donje usne, zatim ju produžite prema gore, prema vanjskim kutevima usana, ponovno pomičući crtu unutar linije usana. Ovo stvara iluziju podignute i punije usne. No, imajte na umu, lutanje izvan linije na vanjskim kutevima može dramatično promijeniti oblik vaših usana i stvoriti look spuštenih usta. Stoga će vam trebati mirne ruke kako biste to izbjegle.

Foto: Instagram, TikTok, Feel Unique

Učitati još
Zatvori