Messy frizura Hailey Bieber kao stvorena za ležerna vikend druženja

Hailey Bieber je postala kraljica YouTubea tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Bez obzira na to igra li zabavne igre poput Who’s in my bathroom? s gostima iznenađenja ili dijeli svoju potpunu rutinu za njegu kože, ona kreira videe koji imaju više od 10 milijuna pregleda svaki i kojima oduševljava brojne fanove diljem svijeta. Njezin najnoviji video je step-by-step tutorial za to kako postići njezinu signature messy frizuru koju najčešće kreira prije izlaska, onda kad za to ima vremena. Hailey kaže da su joj messy valovi jedan od najdražih stilova za izlazak na večeru, dejt s mužem ili druženje s prijateljicama, a u nastavku vam donosimo njezine upute i proizvode kojima kreira svoj look.

Signature frizura Hailey Bieber ne može biti jednostavnija

Kao prvi korak, Hailey preporučuje prskanje volumizing spreja na mokru kosu prije sušenja fenom. Njezin omiljeni sprej je Ouai, brend koji je kreirala slavna frizerka i njezina bliska prijateljica Jen Atkin. Nakon što ju osuši, Hailey na kosu nanese IGK Beach Club Volumizing Texture sprej prije nego što počne s oblikovanjem. Tajna njezinih go-to valova je u pokretu zgloba. Hailey uvija peglu za kosu prema licu, a zatim od njega, kako bi kreirala ovaj ultimativni i messy beach wave look.

Upamtite da savršenstvo ovdje nije cilj. Što više messy izgleda, tim bolje. Ako radite sa svježe opranom kosom, nemojte štedjeti na spreju kako biste kreirale malo teksture. Tako će vam kosa biti manje ‘skliska’ i lakše ćete kreirati frizuru. Hailey kaže da će vam možda trebati i dodatni špric spreja za zadržavanje valova. Najbolje rješenje je to da pričekate barem dan nakon pranja kose kako bi vam frizura trajala duže. U nastavku vam donosimo video u kojem možete vidjeti točno kako Hailey to radi.

Najbolja stvar kod ove frizure je to koliko je brza i jednostavna. Nakon posljednjeg šprica spreja za teksturu, dodate malo suhog šampona Not Your Mother’s Clean Freak Dry Hair Spray i Phytolaque Soie Light Hold laka za kosu, kako bi vaši valovi i sljedeći dan izgledali jednako lijepo. Niže možete vidjeti sve proizvode koje Hailey koristi u svom videu. Neki od njih su dostupni i kod nas, a neki su trenutno rasprodani pa će biti potrebno malo strpljenja dok se ne obnove zalihe u našim omiljenim beauty web shopovima.

Ouai Volume Spray
IGK Hair Volumizing Texture Spray
Dyson Corrale Hair Straightener
Not Your Mother’s Clean Freak Dry Shampoo
Phytolaque Soie Light Hold Hair Spray

Foto: Instagram, YouTube, The Lab, Space nk, Links, NYM brands

0