Revolucija u njezi kože od sada dostupna i u Hrvatskoj
Revolucija u njezi kože od sada dostupna i u Hrvatskoj

Revolucija u njezi kože od sada
dostupna i u Hrvatskoj

U svijetu ljepote i njege kože, svi pričaju o novom, revolucionarnom brendu. Riječ je o GESKE German Beauty Technology koji postavlja nove standarde u beauty industriji nudeći inovativne i pristupačne uređaje za njegu kože, u udobnosti vlastitog doma.

Široka paleta proizvoda za njegu različitih tipova kože

Spajajući holistički pristup, tehnološku inovaciju, ergonomski dizajn i dermatološke smjernice, GESKE je iz temelja unaprijedio koncept njege kože. U prilog tome govore i brojne prestižne nagrade za inovaciju. U ponudi GESKE uređaja možete pronaći proizvode za čišćenje, toniranje, microneedling, masažu i njegu kože. Kvalitetom i pristupačnim cjenovnim rasponom SmartAppGuided™ rješenja, GESKE kupcima pruža sve što im je potrebno za osobnu njegu kože. Svaki uređaj moguće je upotrebljavati za različita stanja kože.

GESKE EVELINA

Inovativna beauty rješenja

Ono što GESKE čini posebnim je inovativna linija uređaja za brigu o koži. Odabir uređaja, ovisno o vašem tipu kože, možete prepustiti besplatnoj i svima dostupnoj GESKE Beauty aplikaciji.

Osim što skenira kožu, GESKE AI tehnologija analizira kožu i za vas stvara personaliziranu rutinu njege. Aplikacija je osmišljena za potpunu asistenciju, od odabira do video uputa za korištenje svih GESKE beauty uređaja i kozmetike.

GESKE EVELINA

GESKE trajnost i pristupačne cijene

Brend GESKE ponosi se s proizvodima dizajniranima da – traju. Naime, jamstvo na proizvode vrijedi čak 15 godina. Kvalitetna njega kože namijenjena je svima stoga su, zahvaljujući pristupačnim cijenama, GESKE proizvodi dostupni svim zaljubljenicima u skincare.

Pridružite se GESKE korisnicima diljem svijeta i priuštite svojoj koži personaliziranu njegu. Posjetite Happy Lady i pronađite GESKE proizvod po vašoj mjeri. Otključajte najpametniji način njege svoje kože.

Foto: Pr

Učitati još
Zatvori