Stigla je ‘Friends’ make up kolekcija koja će vas nasmijati svojim nazivima!

Stigla je ‘Friends’ make up kolekcija koja će vas nasmijati svojim nazivima!

Jeste li ikad gledali seriju ‘Prijatelji‘ i divili se nijansama sjenila Phoebe Buffay? Ili ste možda svi bili u očarani crvenim ružem za usne Monice Gellar? Možda vam se ipak najviše svidio savršeno brončani ten Rachel Green? Bez obzira na to što vam je privuklo najviše pažnje, sigurno ćete biti jednako opsjednuti najnovijom make up kolekcijom s temom Prijatelja, kao i mi. Kreatori ove linije zaista su uložili trud u smišljanje pametnih naziva i drugih poveznica s kultnom TV serijom.

‘Friends’ kolekcija nastala je u suradnji s omiljenim make up brendom

Ovu kolekciju kreirao je brend Makeup Revolution. Umjesto da samo napišu ‘Friends’ na pakiranje bilo kakve palete sjenila ili ruža, oni su si uistinu dali truda i otišli nekoliko koraka dalje. Uzmimo za primjer tematsku paletu sjenila Phoebe Buffay. Na poklopcu palete nalazi se fotografija njezinog taksija, a same nijanse sjenila označene su referencama na njezine podvige u serije. Tu su Smelly Cat, Lobster, Science Boy i Triplet.

Monicina paleta sjenila sadrži nijanse nazvane Chef, Clean, Geller Cup, Chicken, Frizzy i Obsessive. Još jedna je preostala, a to je Rachelina paleta u kojoj se nalaze nijanse On A Break, Barneys, Tag, Chip i Shopping. Palete vrijedi kupiti, ne samo zbog divnih nijansi, nego i zbog samih imena sjenila koja će vam nesumnjivo svakodnevno izmamiti osmijeh na lice.

‘Friends’ make up kolekcija uključuje i tri ruža za usne, a jedini nedostatak je što dio ove kolekcije još nije dostupan za naručiti u Hrvatsku. No, zato palete sjenila možete naručiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori