Uskoro stiže službena Friends kuharica po kojoj ćemo moći pripremiti najpoznatije recepte iz serije

Uskoro stiže službena Friends kuharica po kojoj ćemo moći pripremiti najpoznatije recepte iz serije

Kao što svi pravi fanovi serije Prijatelji znaju – motiv hrane provlači se kroz brojne epizode i okosnica je karaktera nekoliko likova. Monica je profesionalni chef, Joey profesionalni izjelica, a Rachel poznata po tome da ne zna kuhati. Phoebe je s Monicom započela catering posao, večere za Dan zahvalnosti su bile poseban događaj, zbog sendviča s mesnim okruglicama bili su spremni izgubiti život, Rachelin trifle s džemom, piškotama i govedinom izvlači osmijeh na lice pri samom spomenu, a svi već znaju da Joey ne dijeli hranu s nikim.

Friends: The Official Cookbook

Zbog svih tih nezaboravnih trenutaka, bilo je i vrijeme da se na policama knjižara pojavi službena Friends kuharica. Fanovi su oduševljeni jer će, čekajući da na male ekrane stigne odgođeni reunion originalnih likova, od 22. rujna 2020. moći pripremiti neke od najpoznatijih recepata iz ove poznate serije.

Više od sto recepata okupljeno je pod naslovom Friends: The Official Cookbook, a svaki recept, poput gore navedenog sendviča s mesnim okruglicama (meatball sub), Rachelinog triflea, sendviča s ostacima od večere s Dana zahvalnosti (The Moist Maker) ili keksića s čokoladom Phoebeine bake, popraćen je s citatima iz serije te se veže baš na konkretnu epizodu. Tako da možete pripremati recepte te ih jesti gledajući seriju – što može biti super tematska večer za ukućane.

Foto: screenshot, Simon & Schuster

Učitati još
Zatvori