Omiljeni zagrebački frizerski salon preselio je na novu adresu
Omiljeni zagrebački frizerski salon preselio je na novu adresu

Omiljeni zagrebački frizerski salon
preselio je na novu adresu

Poznati zagrebački frizerski studio Frida Hair Salon preselio se na novu adresu u centru grada, točnije u Bauerovu ulicu u popularnom zagrebačkom kvartu Design Districtu.

Uređenje salona je inspirirano starogradskim stanovima koji su karakteristični za donji dio grada te su u interijeru sačuvane i stare štukature koje su nekada bile dio stambenog prostora. Istovremeno, interijer je moderno uređen. Ističu se čiste linije, prirodni materijali i neutralne boje. Toplinu prostoru daje strop u boji stare cigle koji efektno zaokružuje cijelu priču. Centralno mjesto u salonu ima portret Fride Khalo, umjetnice koja je svojom bezvremenskom estetikom, energijom i individualnošću ostavila neizbrisiv trag na svjetskoj kulturnoj sceni. Frida Khalo je vječna inspiracija i vlasnice salona Marine Ivanković, koja ujedno potpisuje i dizajn interijera vlastitog salona.

Frida salon
Dona Gaši, Marina Ivanković i Frida Hair ambasadorice
Frida salon
Dona Gaši, Marina Ivanković i Nives Olajoš

Otvorenje salona

„Veseli me što smo uređenjem interijera postigli efekt da se naše klijentice i klijenti osjećaju kao da su ušli u svijet u kojem vlada harmonija i pozitivna energija. Tako se brzo mogu opustiti i zaboraviti na gradsku vrevu. Iako se nalazimo u centru grada, nismo u uličnom prostoru, već u intimnom stanu s pogledom na vrt u atriju zgrade koji dodatno oplemenjuje prostor. Zemljane boje koje su mi bile baza pri uređenje prostora pružaju osjećaj ugode. Bilje i zelenilo daju živost i svježinu.“, istaknula je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona.

Na otvorenje salona stigle su brojne poznate osobe i ambasadorice Frida Hair Salona. Među njima i Helena Minić Matanić, Petra Perkov, Martina Stjepanović, Ivana Blažoti Mioč, Danijela Kušec i Sara Ćavar.

Frida salon
Frida salon
Frida salon

‘Zdrava kosa je uvijek najljepša’

Poznate gošće pokazale su i nove trendove. Glamurozni volumen, lepršave forme bez strogih linija šišanja i prošarana kosa pramenovima u zemljanim tonovima apsolutni su hit ove sezone. Svijetle boje sve više vole vidljivi izrast pa je tehnika bold roots vrlo popularna, no najveću pažnju u Frida Hair Salonu posvećuju zdravoj kosi.

„Zdrava kosa je uvijek najljepša. Kako bi kvaliteta kose naših klijenata ostala besprijekorna pomažu nam Redken proizvodi za njegu kose. Posebno bih se osvrnula na liniju Redken Acidic Bonding Concentrate koja najviše pomažu u obnovi ili očuvanju zdravlja kose naših klijenata, bilo da je riječ o umjereno suhoj ili jako oštećenoj kosi. Ova linija proizvoda sadrži limunsku kiselinu i proteine koji iznimno pomaže u obnovi kose i balansiraju njezinu ph vrijednost, što također garantira dugoročni rezultat“, naglasila je Marina Ivanković.

Frida salon
Frida salon
Marina Ivanković i Ivan Ivanković
Frida salon
Petra Perkov i Helena Minić Matanić

Lijepa i njegovana kosa nisu trend, već klasika koja je uvijek u aktualna.

Na otvorenju novog salona gosti su uživali i u Maraskinom signature drinku Maraschino kiss kojeg potpisuje jedan od najpoznatijih hrvatskih mixologa Marin Nekić.

Frida salon
Helena Minić Matanić
Frida salon
Helena Minić Matanić
Frida salon
Petra Perkov
Frida salon
Petra Perkov
Frida salon
Martina Stjepanović
Frida salon
Marina Ivanković i Ivan Ivanković
Frida salon
Ivana Blažoti Mijoč

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori