Omiljeni proizvodi iz ljekarne za njegu lica – 99% žena je potvrdilo smanjenje bora!

Omiljeni proizvodi iz ljekarne za njegu lica – 99% žena je potvrdilo smanjenje bora!

Starenjem se smanjuje koncentracija kolagena i elastina, čak 1% godišnje, koji zajedno pomažu kožu održati čvrstom i glatkom. To narušavastrukturu dermalnog tkiva, uzrokujući gubitak snage kože. Ona postaje manje čvrsta na dodir i bore se produbljuju. Kako bi se očuvala elastičnosti mladenački izgled, koži je potrebna posebno formulirana rutina njege.

Biološko pomlađivanje i revitalizacija za mladenački izgled kože

Starenjem bore postaju sve dublje i vidljivije. Međutim pravovremenom i posebno formuliranom rutinom njege lica moguće je spriječiti znakove starenja te poboljšati izgled kože. Eucerin – vodeći inovator unutar njege kože lica i tijela, predstavlja novu generaciju Hyaluron-Filler njege lica koja učinkovito biološki pomlađuje i revitalizira za mladenački izgled kože. Eucerin Hyaluron-Filler njega lica je posebno formulirana za smanjenje znakova starenja kao što su fine linije i bore. Nova formula obogaćena je sastojkom enoksolonom, koji povećava učinkovitost u borbi protiv znakova starenja.

Hijaluronska kiselina – broj 1 anti-age sastojak

Učinkovitost Hyaluron-Filler linije krije se u inovativnoj formuli njege koja kombinira dvije vrste hijaluronske kiseline. Makro-hijaluronska kiselina zaglađuje vanjske slojeve kože dok mikro-hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Osim toga, nova formula obogaćena je novim sastojkom – enoksolonom, koji štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu kože i povećava učinkovitost u borbi protiv znakova starenja.

Inovativni Eucerin 3x Hyall Effect

Klinički i dermatološki dokazano učinkovita Hyaluron-Filler njega temelji se na tri inovativna učinka:

1. ISPUNJAVA – formula s marko-hijaluronskom kiselinom i mikro-hijaluronskom kiselinom pruža hidraciju i epidermalno punjenje finih linija i bora.

2. STIMULIRA – bioaktivni glicin saponin stimulira dermalne fibroblaste na proizvodnju hijaluronske kiseline +256% i kolagena +49%

3. ŠTITI PRIRODNI HIJALURON KOŽE – enoksolon štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu kože i smanjuje enzimsku razgradnju hijaluronske kiseline >50%.

Poklanjamo 50x Hyaluron-Filler njegu za lice

Isprobajte prvi novu generaciju Hyaluron-Filler njege s 200% više hijalurona! 50 sretnih dobitnika Eucerin nagrađuje novom Hyaluron-Filler njegom za lice s 3x Hyal Effectom koja efikasno ispunjava duboke bore i koži daje neodoljiv mladenački izgled lica. Više informacija i Uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri pronađite na https://www.eucerin.hr/.

Poboljšana održivost – 80% manje plastike! 

Beiersdorf kontinuirano  ulaže napore s ciljem smanjenja utjecaja vlastite proizvodnje i preparata na okoliš. Dugoročan cilj poboljšane održivosti odrazio se i na novu generaciju Hyaluron-Filler njege, točnije na sam dizajn, formulaciju i promotivne materijale. Novi dizajn pakiranja cijele Hyaluron-Filler linije odiše modernim izgledom koji nedvojbeno plijeni pažnju s polica. Osim vizualnog poboljšanja, pakiranja su postala još „zelenija“. Naime, novo pakiranje Hyaluron-Filler koncentriranog seruma sadrži 80% manje plastike u odnosu na prethodno! Osim poboljšanog pakiranja, sama formulacija preparata je postala čišća, a mislilo se i na male detalje koji čine razliku, pa tako promocijske aktivnosti ne uključuju izradu i uporabu letaka.

Uključite se u Eucerin projekt održivosti „Recikliram i dobivam“ te u odabranim Farmacia ljekarnama zamijenite 3 prazne ambalaže Eucerin njege za novi proizvod! Više informacija o akciji pročitajte na službenoj Eucerin web stranici.

Nova generacija Hyaluron-Filler njege lica

Nova generacija Eucerin Hyaluron-Filler linije njege posebno je formulirana za rješavanje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Potpuna anti-age rutina njege uključuje dnevnu kremu (SPF 15 i SPF 30), noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje odgovaraju svim tipovima kože te dodatnu njegu u obliku koncentriranog tretmana, noćni piling i serum, bioceluloznu masku za lice, hidratantni i korigirajući serum te serum s vitaminom C.

Foto: Eucerin

Učitati još
Zatvori