Beauty insajderice oduševljene su ovim proizvodom protiv prištića i akni

Beauty insajderice oduševljene su ovim
proizvodom protiv prištića i akni

Ako još uvijek niste uspjele pronaći tretman koji će vam u najkraćem mogućem roku pomoći u rješavanju nastalog prištića, bez da isuši vašu kožu ili uzrokuje pojavu crvenila i upale, EradiKate tretman protiv akni, brenda Kate Somerville, mogao bi biti proizvod koji vam oduvijek nedostaje u vašoj skincare rutini. To je jedini proizvod koji neće izazvati neugodne nuspojave i k tome će pokazati prave rezultate, i to brzo.

Ovo je jedan od onih proizvoda koji preživljava test vremena i koji obožavaju beauty insajderice, kao i svaka skincare entuzijastica, s dobrim razlogom – on djeluje! Njegovu formulu čini mješavina sumpora za piling, BHA kiselina za djelovanje protiv crvenila i cinkovog oksida za kontrolu lučenja sebuma. Ovaj mali ružičasti proizvod trenutno briše prištiće i akne te pomaže u sprječavanju njihovog nastanka u budućnosti.

EradiKate će postati vaš omiljeni saveznik u postizanju još ljepšeg tena

Kada koristite proizvod protiv akni, dosljednost je ključna. EradiKate nije pregust ili prerijedak na koži. To znači da mu je tekstura savršena za nanošenje. No, ono što je specifično kod ovog tretmana je njegova svijetloružičasta boja. Nakon nanošenja je isprva mokar, međutim, kada se osuši, nemate osjećaj da ste išta nanijeli na lice. Kao dodatni bonus, s obzirom na to da se ovaj tretman nanosi na kritična područja prije spavanja, on neće ostaviti nikakav trag na vašim jastučnicama.

Razlog zbog kojeg ćete se zaljubiti u EradiKate su izvanredni rezultati. Pri prvom korištenju ćete primijetiti da se prištić barem upola smanjio tijekom noći. Isprva toga možda nećete biti svjesni, no ubrzo ćete uvidjeti da ste našli holy grail proizvod za rješavanje problema akni i prištića. To je jednostavno čudo u bočici stoga ne čudi da se radi i o jednoj od najprodavanijih formula brenda Kate Somerville.

EradiKate Acne Treatment konačno je i nama dostupan za kupovinu putem linka.

Foto: Instagram, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori