Ellie Goulding odrekla se svog zaštitnog znaka – plave kose i to zbog hit zimske nijanse
Ellie Goulding odrekla se svog zaštitnog znaka – plave kose i to zbog hit zimske nijanse

Ellie Goulding odrekla se svog zaštitnog znaka – plave kose i to zbog hit zimske nijanse

Britanska pjevačica Ellie Goulding poznata po hitovima Love Me Like You Do, Lights, Still Falling For You i po svojoj vječito plavoj kosi, više nije plavuša. Ona je svijetle pramenove zamijenila toplom smeđom nijansom koja će ove zime i početkom 2023. godine biti apsolutni hit.

Iako smo je navikli vidjeti kao plavušu, ova nova tamna boja stoji joj spektakularno. Ona je prirodna, topla s primjesama crvenog pigmenta i duboka. Izgleda točno onako kako bi smeđa kosa trebala izgledati, sjajno, zdravo i nahranjeno. Iza njezine nove boje stoji frizerka Anastasia Stylianou, kojoj Ellie brigu o svojoj kosi povjerava već neko vrijeme.

Boja koja će obilježiti zimu

Upravo ova nijansa će obilježiti ovu zimu kao i početak sljedeće godine. Platinasto plave nijanse, kao i one neprirodne boje kose, padaju u drugi plan. Ovom zimom vladat će prirodne nijanse poput ove smeđe koju sada ima Ellie, tu je i tamnija nijansa espressa te bakrene nijanse. Sve te boje nisu jednodimenzionalne, po kosi se isprepliću pramenovi u svjetlijim i tamnijim nijansama kako bi boja izgledala što prirodnije.

Za smeđu nijansu se ove zime odlučila i glumica Sydney Sweeney koju smo također upoznali kao plavušu u seriji Euphoria. Smeđu fazu nedavno je imala i glumica Lily James i svima njima ta nijansa odlično je stajala. Kod biranja smeđe nijanse bitno je obratiti pažnju na podtonove svoje kože. O tome će ovisiti hoćete li odabrati topliju i hladniju nijansu smeđe boje.

Ono što posebno volimo kod smeđe kose je činjenica da ona uvijek izgleda zdravije od izblajhane. Smeđa kosa izgleda blistavo, nahranjeno i njegovano. Osim toga, smeđu kosu lakše je održavati i posjeti frizeru mogu biti rjeđi. Često je moguće i proći samo s preljevom da se boja osvježi i nema potrebe za pravim bojanjem. Mislimo da je to sasvim dovoljno razloga za promjenu boje kose u smeđu ove zime.

FOTO: Instagram (@elliegoulding)

Učitati još
Zatvori