Glumica Anya Taylor-Joy izgleda spektakularno u Dior blagdanskoj kampanji
Glumica Anya Taylor-Joy izgleda spektakularno u Dior blagdanskoj kampanji

Glumica Anya Taylor-Joy izgleda
spektakularno u Dior blagdanskoj kampanji

Blagdansko je vrijeme i svi brendovi, bez iznimke, imaju svoje blagdanske kampanje. Jedna od njih je Dior blagdanska kolekcija. Oni svojom kampanjom pričaju priču, a glavnu ulogu ima glumica Anya Taylor-Joy, koja nas je osvojila glumom u seriji The Queen’s Gambit.

“Na kraju duge aleje čempresa pred vašim očima pojavljuje se začarano mjesto, Christian Dior dvorac. Cvjetni raj koji se pojavljuje ispod rajske konstelacije zvijezda. To bezvremensko mjesto odjekuje sjećanjima nebrojenih zabavama koje je gospodin Dior priređivao za svoje prijatelje. To je mjesto za ponovne susrete, prepuno sjećanja gdje Diorovo gostoprimstvo dolazi do izražaja”, pričaju iz Diora.

Dior blagdanska kolekcija

U nastavku te čarobne priče stoji kako se vrata dvorca otvaraju osvijetljena zvijezdama i ukrašena snježnim pahuljicama. Unutra se nalaze darovi pa čak i čarobne životinje. Kroz cijelu priču, pak, proteže se poseban uzorak čiji dizajn potpisuje Pietro Ruffo. Taj zlatni uzorak nalazi se i na Dior blagdanskim pakiranjima.

“Za ovaj projekt zamišljao sam da noću ležim na travi dvorca La Colle Noire, gledam prema sjeveru i divim se sazviježđima koja izgledaju kao da plešu po nebu. Očaran ovim prizorom, mogao sam omirisati cvijeće oko sebe – ljubičice, jasmin, narančin cvijet, frangipani, magnolije, ruže i mirte. Sve te arome osvijetljene zvijezdama koje im udišu nov život”, kaže Pietro Ruffo o svom dizajnu.

Čarobna Anya Taylor-Joy

Mlada glumica prvi puta je u Diorovoj kampanji i to baš ovoj blagdanskoj. Ona se transformirala u domaćicu partija, a u filmu Benoita Delhommea, ona poziva da uđemo u dvorac. Poput plavokose vile ona lebdi oko kultnih Dior klasika – Miss Dior, J’adore, Rouge Diora i Sauvagea.

Osim kultnih proizvoda, u ovoj blagdanskoj kolekciji su i dvije limitirane plete sjenila iz linije 5 Couleurs Couture – Galactic koja je bisernog sjaja i Cosmic Eyes koja skriva toplije nijanse poput boje šampanjca i bronce.

Dior blagdanska kolekcija

Što je još u kolekciji?

Tu je i limitirano izdanje legendarnog ruža Rouge Dior u četiri nijanse: 471 Enchanted Pink, 674 Midnight Rose, 913 Mystic Plum i 965 Rouge Fortune. Uz ruž dolazi i Dior kutijica. Osim ove linije tu je i Dior Addict linije ruževa s vinil završetkom koja dolazi u također u četiri limitirane nijanse – 456 Cosmic Pink, 680 Rose Fortune, 974 Zodiac Red i 988 Plum Eclipse.

Za zvjezdani ten tu je Rouge Blush, iznimno pigmentirano rumenilo u dvije nijanse – 556 Cosmic Coral i 826 Galactic Red. Naravno, tu su i lakovi za nokte u tri nijanse – 309 Cosmic, 864 Fortune i 903 Mystic.

Dior blagdanska kolekcija
Dior blagdanska kolekcija
Dior blagdanska kolekcija

FOTO: PR, Dior

Učitati još
Zatvori