Novi J’adore – Dior je osmislio prvi parfem bez kapi alkohola i na bazi vode
Novi J’adore – Dior je osmislio prvi parfem bez kapi alkohola i na bazi vode

Novi J’adore – Dior je osmislio prvi parfem bez kapi alkohola i na bazi vode

Iz Diorove čarobne beauty tvornice stiže novitet – potpuno nov i drugačiji omiljeni J’adore parfem. J’adore Parfum d’eau koncentracija je vode i cvijeća.

J’adore Parfum d’eau reinterpretira kultni J’adore cvjetni buket, ali za razliku od tradicionalnih mirisnih triptiha: vrh-srce-baza J’adore Parfum d’eau je trenutno prožet svim notama jasmina sambaka, nerolija i magnolije.

Miris je smješten u mat opalescentnu bijelu bočicu, a način nanošenja mirisa također je nov: J’adore Parfum d’eau izdašno se raspršuje u oblaku kako bi obavio kožu. Iz Diora kažu kako ovaj parfem donosi olfaktorno iznenađenje koje bježi od uobičajenih pravila kompozicije parfema.

U ovom novom buketu, vodica cvijeta naranče Vallaurisa unosi svježinu u J’adore parfem srce od bijelog cvijeća. Sunčane note arapskog jasmina miješaju se s baršunastim notama kineske magnolije.

J'adore parfem

Ovaj novi J’adore ne sadrži ni kap alkohola, napravljen je od vode i cvijeća. Inovativan je to pothvat, alkemija nemogućeg koju su osmislili Dior stručnjaci. Potpuno novi put u svijetu parfema. U njemu se nalaze visoke koncentracije ulja.

J'adore parfem

J’adore parfem bez alkohola

Jedan od najvećih izazova kod stvaranja ovog parfema bio je kako napraviti parfem koji traje i koji je pravi parfem, ali bez upotrebe alkohola. François Demachy, koji stoji iza novog J’adore parfema pratio je san o promjeni same ideje o tome što miris zapravo jest. J’adore Parfum d’eau zapravo je potpuna parfemska renesansa.

J'adore parfem

Uz cvijeće tu je i nova nota nerolija, koji parfemu daje mekoću. Nova formula dopušta ovom parfemu da ostane blizak koži. S obzirom na to da mu je baza voda on se odmah stapa s kožom. Zaštitno lice i dalje je Charlize Theron, a bočica je bijela sa zlatnim detaljima. Ona simbolizira baršunasto milovanje latica cvijeća.

J'adore parfem
Dior

Theron se na vizualu pojavljuje bez odjeće, samo sa zlatnom ogrlicom oko vrata, kako bi golu kožu ponudila parfemu. Ona sa sobom donosi prirodnu ženstvenost na steroidima, a sama bočica naposljetku je prikazana kao talisman.

Učitati još
Zatvori