Savršeni crveni ruževi za usne s potpisom ‘it’ Parižanke

Savršeni crveni ruževi za usne s potpisom
‘it’ Parižanke

@rouje

Dvije godine bile su dovoljne da se francuski modni brend Rouje pretvori u jedan od najpopularnijih novih brendova na modnoj sceni čiju svaku kolekciju s nestrpljenjem iščekujemo. Iza brenda Rouje nalazi se Jeanne Damas, inspirativna i karizmatična Parižanka, koja je modni svijet osvojila svojim istovremeno ležernim i nevjerojatno chic kombinacijama, postala street style zvijezda, Instagram influencerica i jedna od francuskih modnih ikona nove generacije. Nakon što smo se zaljubili u svaki komad iz njezinog ormara, Jeanne Damas odlučila je ponuditi svoje modne favorite u prvoj kolekciji za brend Rouje. Svaka sljedeća donosila je modne favorite iz ormara Parižanki koji su u svaki ormar unosili onaj Je ne sais quoi skriven iza pariškog stila.

Nakon ključnih odjevnih komada, modnih dodatak i vodiča kroz ulice Pariza, Jeanne Damas je za Rouje kreirala i kolekciju savršenih ruževa za usne.

RUŽEVI ZA USNE S POTPISOM JEANNE DAMAS

Le Rouje de Paris je kolekcija ruževa za usne koja donosi sve one ključne nijanse iz make up kolekcije jedne Parižanke. Klasična crvena i njezina tamnija verzija, nijansa koja se nalazi negdje između nježne ružičaste i zagasite, ali još uvijek svijetle crvene nijanse te nijansa koja crvenu boju spaja s bojom šljive sve su što vam treba kako bi svoj minimalni make up začinili baš onako kako Parižanke to rade.

Uz četiri divna ruža, Le Rouje de Paris kolekcije donosi i paletu unutar koje se nalaze sve četiri nijanse te šarmantnu kozmetičku torbicu u koraljnoj boji. U divnom zlatnom pakiranju inspiriranom vintage ruževima za usne, prvom make upu s potpisom Jeanne Damas nećete moći odoljeti.

Klasična crvena nijansa naziva Jeanne i Les 4 Rouje paleta već su rasprodane i imaju svoju listu čekanja, a sve ih možete pronaći i naručiti u službenom web shopu brenda na www.rouje.com.

Jeanne

Emilie

Camille

Lamia

Les 4 Rouje

Foto: Instagram, Rouje

Učitati još
Zatvori