Zašto su svi toliko razočarani novom Charlotte Tilbury i Disney kolaboracijom?
Zašto su svi toliko razočarani novom Charlotte Tilbury i Disney kolaboracijom?

Zašto su svi toliko razočarani novom
Charlotte Tilbury i Disney kolaboracijom?

Iznimno ženstveni odabiri popraćeni s puno sjaja, kao i zgodna zaštita lica te nijanse ruževa nastale specifično za njene celebrity klijentice, istaknulo je brend Charlotte Tilbury istoimene vizažistice – u moru drugih na policama poznatih parfumerija. Ipak, ono što su za njega napravile društvene mreže je sasvim druga stvar.

Zahvaljujući Tik Toku, usudili bismo se reći kako je Charlotte Tilbury postao najpoznatijim beauty brendom. Istovremeno, njene unikatne, vrlo glam i pomalo romantične proizvode, uvelike smo počeli viđati u kopiranim verzijama drogerijskih brendova.

Ove godine Charlotte Tilbury slavi 10. godina postojanja, a tim povodom udružila se s Disneyjem i kreirala posebne proizvode za obožavatelje.

Velike godišnjice brendova koje obožavaju žene

Kako bi najavili svoju suradnju, Disney je animirao Charlotte i stvorio kratki crtani film u kojem ona leti Londonom sa Zvončicom i ispunjava svoje želje za lijepom i sjajnom kožom.

Uz video, Charlotte je kreirala 10 novih makeup lookova inspiriranih Disney princezama, a tutorijale nudi na svom websiteu.

charlotte tilbury

Što se nalazi u kolekciji?

10. rođendan ovog poznatog makeup brenda potrefio se sa 100 godina brenda Disney – i ostalo je bila povijest. Skupa su kreirali limitirana pakiranja njenih bestseller proizvoda; sada njenu Magic cream, kao i primjerice kozmetičku torbicu, krase ukrasni kamenčići i Zvončica iz Petra Pana!

U Charlotte Tilbury x Disney kolekciji nalazi se pakiranje od 50ml njene kultne Magic Cream koja se u svijetu proda svake dvije minute. Kao i legendarni Beauty Light Wand highlighteri u nijansama “Pink”, “Spotlight” i “Gold” te Beauty Wishes kozmetička torbica.

Ipak, sve to, izgleda, nije bilo dovoljno. Ispod objava na društvenim mrežama nižu se komentari razočaranih pratitelja. Čini se da su od Charlotte Tilbury očekivali nove proizvode, a ne stare u novom pakiranju sa Zvončicom. Kako pišu, na sve ono što posjeduju od tog brenda, naprosto mogu samo zalijepiti naljepnicu Zvončice. I ne možemo reći da su u krivu…

Iznenađenje za Disney publiku

Ipak, ono što dolazi kao iznenađenje za sve Disney kolekcionare jest i limitirana edicija pribadača. Zvončica pribadače dolaze u rose gold nijansi i četiri različita motiva. One se ne mogu kupiti već su poklon uz kupnju kada se iskoristi kod “DISNEYPIN”.

Kolekcija je već sada dostupna online na websiteu Charlotte Tilbury, ali i u trgovinama.

Foto: PR, Instagram (@charlottetilbury)

Učitati još
Zatvori