Omiljena vizažistica poznatih predstavila puder koji ujedinjuje njegu kože i make up

Omiljena vizažistica poznatih predstavila puder koji ujedinjuje njegu kože i make up

Airbrush Flawless Foundation
@ctilburymakeup

Charlotte Tilbury ima laskavu titulu omiljene vizažistice poznatih dama, a svaki proizvod koji je dodan njezinoj liniji proizvoda Charlotte Tilbury s nestrpljenjem se iščekuje. Upravo je to slučaj i s novim puderom Airbrush Flawless Foundation koji je tek izašao, a i prije nego se pojavio na virtualnim policama web shopova za njega je postojala lista čekanja od nevjerojatnih 17 tisuća ljudi. Sama Charlotte Tilbury kaže kako je ovaj proizvod njezino “životno djelo”, a svatko će moći pronaći idealan proizvod za svoj ten jer dolazi u čak 44 nijanse. Također, Airbrush Flawless Foundation najavljen je kao puder koji smanjuje pojavu bora za čak 22 posto u osam tjedana.

Prekriva nedostatke, ali i hidratizira kožu

Osim što dolazi u raskošnoj paleti nijansi, one su također kategoriziranje po svojim podtonovima, što znači da će puder savršeno odgovarati svakom tipu kože. Primjerice, hladni podtonovi uključuju tonove plave, crvene ili svijetlo ružičaste, dok topli podtonovi uključuju žutu, zlatnu i boju breskve. Neutralno znači da osoba ima mješavinu hladnih i toplih podtonova. Osim bogate palete, Airbrush Flawless Foundation opisuje se kao puder koji na licu može izdržati cijeli dan i cijelu noć. Formula je vrlo gusta ali se jako lako može ujednačeno nanijeti te tako prekriti sve nejednakosti na koži.

Airbrush Flawless Foundation
@ctilburymakeup

Ovim puderom Charlotte Tilbury pridružila se trendu kombiniranja proizvoda za njegu kože i make up proizvoda pa se ovaj puder opisuje i kao proizvod koji hidratizira kožu, a testiranja su pokazala da u samo sat vremena povećava razinu vlage u koži za 216 posto. Koža nakon nanošenja ostaje svježa i mekana, a zahvaljujući sastojku Magic Replexium, smanjuju se i vidljivi znakovi starenja. Koncentracija Magic Replexiuma je dva posto, a upravo je to koncentracija koju sadrže i seruma pa je to još jedan razlog zašto ga nazivaju hibridom šminke i proizvoda za njegu kože.

Foto: Instagram (@ctilburymakeup)

Učitati još
Zatvori