Pronašli smo pristupačnu varijantu jednog od najprodavanijih Charlotte Tilbury proizvoda
Pronašli smo pristupačnu varijantu jednog od najprodavanijih Charlotte Tilbury proizvoda

Pronašli smo pristupačnu varijantu jednog od najprodavanijih Charlotte Tilbury proizvoda

Charlotte Tilbury proizvodi doživjeli su svojevrsni boom zahvaljujući njihovoj popularnosti na društvenim mrežama. Neki od najprodavanijih proizvoda, na gotovo svim online beauty platformama su rasprodani do daljnjeg. Možemo reći da oni koji se domognu Charlotte Tilbury proizvoda su pravi sretnici. Među najpopularnije i najprodavanije Charlotte Tilbury proizvode smjestili su se Charlotte Tilbury Light Wand, Contour Wand i Hollywood Flawless Filter Foundation.

Charlotte Tilbury Flawless Filter Foundation jedan je od najprodavanijih proizvoda i to s razlogom. Lagane je i prozračne teksture, a može se koristiti samostalno ili kao podloga za ostatak šminke. U sebi sadrži čestice sjaja što znači da će vaša koža dobiti prirodan glow kada ga nanesete. Hidratizirajuće je formulacije i ne isušuje vašu kožu što ga čini odličnim proizvodom za vruće ljetne dane. Osim što ovaj proizvod nikada nije na zalihi i cjenovno se nalazi na skupljem rangu. Možete ga naručiti na Cult Beauty stranici i cijena mu je 36 funti, što je oko 317 kuna. No mi smo pronašli jeftiniju, a jednako kvalitetnu varijantu ovog proizvoda.

Still Life Group Shot of Halo Glow Liquid Filter in all shades

Pronašli smo dupe proizvod omiljenog Charlotte Tilbury Flawless Filter pudera

E.L.F. Cosmetics na tržište je izbacio Halo Glow Liquid Filter za koji mnogi kažu da je idealna zamjena za mnogima omiljeni Charlotte Tilbury Flawless Filter. Sudeći po teksturi i formulaciji ovo je gotovo identičan proizvod koji možete kupiti za manje novaca. Odnosno, kako smo prijašnje spomenuli cijena Flawless Filtera iznosi oko 317 kuna, a E.L.F. Halo Glow Liquid Filter možete kupiti za svega 14 dolara, odnosno oko stotinjak kuna. E.L.F. proizvodi dostupni su u odabranim Bipa poslovnicama, a mi jedva čekamo isprobati ovaj dupe proizvod.

Foto: Instagram, Cult Beauty, E.L.F. Cosmetics

Učitati još
Zatvori