Ovaj serum proda se svake dvije minute u svijetu, a jamči ujednačen ten

Ovaj serum proda se svake dvije minute u
svijetu, a jamči ujednačen ten

Potraga za savršenim serumom koji će se idealno uklopiti u vašu beauty rutinu zna biti težak zadatak. Svjedoci smo da danas na tržištu postoji zbilja obilje beauty proizvoda, a pogotovo seruma koji obećavaju razne stvari. No, rijetko se nađe onaj serum koji odgovara našoj koži i koji će postati naš holy grail proizvod. Zadnjih nekoliko tjedana na cijeli Internet bruji o serumu koji ujednačava ten i vašu kožu čini glatkom. Riječ je o Caudalie Vinoperfect Radiance serumu.

Caudalie Vinoperfect Radiance serum je serum bez ulja koji potiče besprijekoran ten ispravljajući tamne mrlje, povećavajući sjaj i potičući ujednačenost kože. Pogodan je za sve tipove kože, samim time ovaj serum može se lako uklopiti u vašu beauty rutinu. Za maksimalni utjecaj potrebno ga je koristiti ujutro i navečer prije inicijalne hidratacije kože.

Serum koji će savršeno ujednačiti vaš ten

Caudalie je osnovan 1995. godine u francuskom vinogradu gdje su otkrili nevjerojatne prednosti grožđa za njegu kože – stoga nije bilo iznenađenje da Caudalie Vinoperfect serum sadržavi sastojke iz grožđa. Veganska formula se može pohvaliti inovativnom mješavinom viniferina, ekstrakta soka grožđa koji koži daje sjaj i djeluje na smanjenje tamnih mrlja i ožiljaka od akni. Još jedan ključni sastojak Vinoperfect seruma je maslinov skvalan koji hrani i vlaži kožu za besprijekoran, zategnut ten. Obzirom na same sastojke, jasno je da je ovaj serum idealan za sve koji žele ujednačiti svoj ten i one koji možda imaju ožiljke kojih se žele riješiti. Iako se ovaj serum svojim obećavajućim učinkom čini kao da nije pogodan za osjetljivu kožu, on je zapravo dovoljno nježan čak i za osjetljive tipove kože. Uz sve to ovaj serum je bez parabena, sulfata, mineralnih ulja i nije testiran na životinjama. Svjedok njegove popularnosti je činjenica da se ovaj serum proda svake dvije minute u svijetu. Možete ga naručili online i isprobati je li zbilja toliko dobar koliko ga svi hvale.

Foto: Instagram, Cult Beauty

Preporuka

Zatvori