TikTok trend zbog kojeg ćete puder zamijeniti ovom hit kremom
TikTok trend zbog kojeg ćete puder zamijeniti ovom hit kremom

TikTok trend zbog kojeg ćete puder
zamijeniti ovom hit kremom

Ako je nešto obilježilo godinu na izmaku, barem što se beauty trendova tiče, to je “clean girl” estetika. Nju karakterizira minimalna šminka i posve prirodan izgled. Zapravo, i to malo šminke koja se koristi za ovaj look, u funkciji je naglašavanja prirodne ljepote i poboljšavanja onoga što već imamo. Dakle, teški puderi sa snažnom prekrivnom moći potpuno su pali u drugi plan dok su zavladali tonirani serumi, kreme i ulja. Oni djeluju kao filter i jednostavno samo malo proljepšavaju kožu.

Upravo zbog tog trenda nije ni čudo što je jedan proizvod zavladao društvenim mrežama. Naime, radi se o Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment kremi zbog koje su drugi proizvodi za ten potpuno izgurani u drugi plan. Radi se o proizvodu svilenkaste teksture i zelene boje, koja je zapravo i najveći razlog popularnosti ove kreme.

Naime, prilikom nanošenja ove kreme njezina boja prilagođava se boji vašeg lica. Ona time postaje hidratantna krema, korektor i krema sa SPF-om 30. Sve to u jednom proizvodu, a to uvijek volimo jer ne moramo nositi hrpu proizvoda sa sobom. Zelena boja ove kreme dolazi od tekućine iz lišća biljke centelle asiatice [cica], koja je autohtona azijskim močvarama. Vjeruje se da upravo ta biljka umiruje i regenerira nadraženu kožu što je još jedan razlog da ovu kremu zavolimo.

Dr. Jart+ krema za najljepši no make up look

Zajedno sa svojim protuupalnim svojstvima, cica je bogata i klorofilom, koji može ojačati unutarnju strukturu kože i omogućiti još bolji rad zaštitne barijere kože. Sastojak je to koji ublažava crvenilo od prištića, iritaciju i suhoću te može pomoći i kod održavanja mladolikosti kože. Ne čudi, stoga, što je koža nakon ove kreme hidratizirana i manje iritirana nego prije. Uz to, ovaj proizvod sadrži humektante poput glicerina i pčelinjeg voska.

Da ne znamo o čemu se radi na prvi pogled lako bismo se prevarili i pomislili da se radi o glinenoj maski, ali ova krema savršeno se stapa s kožom i ne začepljuje pore. Ona je savršena upravo za ove prirodnije izglede kada kožu samo želimo ujednačiti i dodati joj zdravoj sjaja. Prije nanošenja ovu kremu zagrijte među prstima, a zatim je nježno utrljajte u kožu lica. Naravno, nakon toga možete nanijeti i kremasto rumenilo koje je i dalje hit. Tako ćete savršeno zaokružiti svoj “clean girl” look.

Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram (@lanaleroy), Cult Beauty

Učitati još
Zatvori