Ariana Grande više nije brineta i njezinu novu boju kose želimo odmah iskopirati
Ariana Grande više nije brineta i njezinu novu boju kose želimo odmah iskopirati

Ariana Grande više nije brineta i njezinu novu boju kose želimo odmah iskopirati

Ariana Grande, poznata po svojim nemoguće visokim tonovima kojima konkurira i Mariah Carey, ali i po bujnom tamno smeđem visokom repu, više nije tamno smeđa. Sasvim iznenadno, postala je plavuša i osvanula s novom frizurom na Instagramu.

Isprva nismo bili sigurni je li u pitanju samo perika, ali njezinu novu boju objavio je i frizer i kolorist koji stoji iza nje. I ovdje se ne radi o platinasto plavoj poput one koju ima Kim Kardashian, ovo je više neka pepeljasta nijansa koja kreće od korijena kose sve do vrhova. Njezina nova frizura nije čak ni prošarana pramenovima, nema slavnog balayagea, što baš i nismo navikli vidjeti.

Ipak, iako se odrekla svoje prepoznatljive tamne kose, svog zaštitnog znaka – repa, nije. I na fotografiji koju je objavila ga nosi. Takvu, trenutno jako popularnu frizuru, potpisuje frizer Josh Liu, koji inače radi s Arianom, dok je za boju zaslužan Carl Bembridge.

Inače, ovakva prirodnija plava boja kose bit će jako popularna ove zime. Platinaste plave malo su pogurnute u drugi plan. Ove zime ‘in’ je prirodniji izgled i što se tiče frizura i što se tiče šminke. Frizure će tako biti ovakve i još toplije plave, tamno smeđe i crne, te prirodno bakrene. Bilo što kričavo, jarko i neprirodno ove godine ćemo preskočiti.

Ako vam se, kao i nama, sviđa ova boje kose i najrađe biste odmah potrčali frizeru, morate biti svjesni da ovu boju vjerojatno neće dobiti od prvog pokušaja. To se posebno odnosi na sve vas s tamnom kosom. Ako ju ne želite oštetiti, morat ćete ju posvjetljivati postepeno da biste na kraju došli do ove nijanse. Nju će na kraju biti lakše održavati od platinasto plave. Uz to, izrast će biti manje uočljiv nego kod platinaste nijanse, pa nećete morati ni frizeru tako često. A to je baš uvijek plus.

FOTO: Instagram (@arianagrande)

Učitati još
Zatvori