Boje kose za zimu: Ove tri nijanse izdvojile su se kao najveći ovosezonski trendovi
Boje kose za zimu: Ove tri nijanse izdvojile su se kao najveći ovosezonski trendovi

Boje kose za zimu: Ove tri nijanse izdvojile su se kao najveći ovosezonski trendovi

Sve velike promjene na kosi obično odradimo početkom jeseni kada se vratimo s godišnjeg. To je nekako doba za promjene i svježe početke, bilo da se radi o novim poslovima ili jednostavno o frizuri. No, neki čekaju zimske mjesece kako bi promijenili svoj izgled. U svijetu svake sezone izdvoje se određeni trendovi koji će osvježiti našu kosu, dati joj sjaj i podići samopouzdanje.

Takve promjene zapravo su skroz u skladu s trendovima koji će obilježiti zimu pred nama. Naime, među najtrendi bojama bit će zapravo klasične nijanse. U nastavku donosimo tri boje koje ćemo ove jeseni viđati posvuda i zbog kojih već sad razmišljamo o posjetu frizeru.

Svjetlija plava

Kao što se vidi na poznatim plavušama, od Gwyneth Paltrow do Gigi Hadid i Sydney Sweeney, ova nijansa jedna je od najpopularnijih za zimu. Prikazuje istinsku jasnoću plave boje i preskače intenzivne proizvode i ljubičaste šampone. Ova nijansa je svijetla i sjajna, stvara plavo platno koje je istovremeno mnogo svjetlije od prirodne osnovne boje.

Boja espressa

Ako ste fan tamne boje kose, ova zima je idealna da isprobate duboku i bogatu boju espressa. Uz ovu boju dobit ćete dozu energičnosti, a mogli biste uz nju pronaći i neko novo samopouzdanje za koje niste ni znali da ga imate. Ipak se radi o moćnoj boji koju treba znati nositi. Osim toga, tamna kosa često izgleda sjajnije i zdravije od one blajhane te ju se lakše održava, pogotovo ako ste prirodno tamniji.

Tamnija bakrena

Jasno je da bakrena ne ide apsolutno nikamo u skorije vrijeme, a vidjeli smo prirodni napredak od nježnih nijansi u jače. Tamnije nijanse poput ruže i trešnje uključeni su u trend bakrene kose za one odvažne.

Učitati još
Zatvori