Tri boje kose koje će biti najveći trendovi ove zime
Tri boje kose koje će biti najveći trendovi ove zime

Tri boje kose koje će biti
najveći trendovi ove zime

Sve velike promjene na kosi obično odradimo početkom jeseni kada se vratimo s godišnjeg. To je nekako doba za promjene i svježe početke, bilo da se radi o novim poslovima ili jednostavno o frizuri. Sada kad se ta potreba za drastičnom promjenom malo primirila vrijeme je za one suptilnije promjene. Upravo takve savršene su za zimu, to su one male promjene koje će osvježiti našu kosu, dati joj sjaj i oživjeti boju.

Takve male promjene zapravo su skroz u skladu s trendovima koji će obilježiti zimu pred nama. Naime, mađu najtrendi bojama bit će upravo one suptilne, prirodne nijanse. Nekako smo se, polako ali sigurno, odmaknuli od ledenih platinastih nijansi i jarkih crvenih ili tamnih ljubičastih boja. U trendu su boje koje izgledaju prirodno, a u nastavku donosimo tri boje koje ćemo ove jeseni viđati posvuda i zbog kojih već sad razmišljamo o posjetu frizeru.

Svijetlo smeđa s pramenovima boje meda

Ako ste ljubitelji onih prirodnih pramenova koje ljeti dobijete od sunca, njih slobodno možete ‘isfurati’ i zimi. Posebno ove zime, boja meda u kosi jedan je od najvećih trendova. One neprirodne ledene plave nijanse ostavit ćemo po strani i birat ćemo tople tonove, mješavinu svjetlije smeđe i plave kose. Bit će to pramenovi koji se savršeno stapaju s kosom i izgledaju potpuno prirodno. Ova boja kose taman je dovoljno svijetla da vas podsjeti da jesen ne znači automatski tamna kosa, a dovoljno je tamna da ne bude ljetna. Ova boja super je i jer ju možete prilagoditi i odabrati više ili manje pramenova.

 

 

Boja espressa

Ako ste fan tamne boje kose, ova zima je idealna da isprobate duboku i bogatu boju espressa. Uz ovu boju dobit ćete dozu energičnosti, a mogli biste uz nju pronaći i neko novo samopouzdanje za koje niste ni znali da ga imate. Ipak se radi o moćnoj boji koju treba znati nositi. Osim toga, tamna kosa često izgleda sjajnije i zdravije od one blajhane te ju se lakše održava, pogotovo ako ste prirodno tamniji.

Prirodna bakrena

Dok ove zime bježimo od jarkih boja poput snažne narančaste ili vatreno crvene, ona prirodna bakrena je hit. Ona izgleda tek kao preljev na smeđoj kosi i daje joj toplinu i crveni pigment koji će zagrijati i najhladnije zimske dane. Ova nijansa je nježna i meka, ne upada u oči poput jarko crvene i izgleda kao da ste rođeni s njome.

Učitati još
Zatvori