Omiljene brendove niche parfema sada možete nabaviti na novoj adresi

Omiljene brendove niche parfema sada
možete nabaviti na novoj adresi

Ako ste obožavatelj parfema koji vam pomažu da se istaknete iz mase, ali još nikad niste isprobali niche parfeme, ovi blagdani su idealno vrijeme za isprobavanje novih stvari. Prepuni jedinstvenih mirisa koji potiču onu zadovoljavajuću reakciju prolaznika, specijalizirani niche proizvodi zasigurno će pogoditi sve prave note. A onda i neke dodatne za koje niste ni znali da bi mogle biti tamo. Imamo radosnu vijest za sve obožavateljice niche parfema u Rijeci. Naime, konačno je i Rijeka dobila svoju prvu niche parfumeriju u kojoj ćete odsad moći nabavljati sve svoje omiljene proizvode – a zove se Amber Niche Store.

Amber Niche Store ima ponudu top brendova

Foto: Mitra Valar

Amber Niche Store prva je niche parfumerija u gradu Rijeci! Ona je otvorena krajem studenog ove godine, a možete ju naći na adresi Đure Šporera 2A. Vrlo ju je lako pronaći jer se nalazi u samom centru grada, pored jedne od glavnih turističkih atrakcija – Kosog tornja.

Foto: Mitra Valar

Vlasnica parfumerije je Ines Žlibanović, a brendovi koje možete pronaći u njihovoj ponudi su Histoires de Parfums, Initio, Jeroboam, Ormonde Jayne, Parfums de Marly, Puredistance Master Perfumes, Fragrance du Bois, Marc-Antoine Barrois, Liqvides Imaginaries, Amuage, Clive Christian, Eight & Bob, Fornasetti svijeće te Philip B. proizvode za njegu kose.

Foto: Mitra Valar
Foto: Mitra Valar

Sve dodatne informacije možete doznati putem njihovog Facebook profila.

Foto: Mitra Valar, Instagram

Učitati još
Zatvori