Skincare brend AIME jedan je od onih koje morate uvrstiti u kozmetičku torbicu
Skincare brend AIME jedan je od onih koje morate uvrstiti u kozmetičku torbicu

Skincare brend AIME jedan je od onih koje
morate uvrstiti u kozmetičku torbicu

U današnjem svijetu svi težimo što boljoj njezi kože, a svijet skincare proizvoda u zadnje vrijeme je doživio toliki boom da se odabir idealnih proizvoda pretvorio u težak zadatak. No, jedan skincare brend koji smo otkrili, i koji nas je doista oduševio, pristupa njezi kože na potpuno drugačiji način. Točnije, pristupa njezi kože jednako izvana i iznutra.

AIME je brend čiji su proizvodi must-have svake djevojke

Glavna premisa AIME brenda jest da je jednako važno ono što unosimo u tijelo i ono što nanosimo na kožu. Odnosno, za vanjsku ljepotu zaslužno je ono što se nalazi unutra – figurativno i doslovno. Kada govorimo u unutarnjem zdravlju često se javlja pitanje suplemenata koji potiču razvoj naše crijevne mikroflore. Crijeva se smatraju ‘drugim mozgom’ i igraju važnu ulogu u održavanju ravnoteže i balansa, te su odgovorna za zdravlje, zdrav izgled i sjaj kože. Upravo zbog toga AIME teži unaprijeđenu i poboljšanju načina na koji se brinemo o svojoj koži.

Vlasnica brenda Mathilde Lacombe ističe kako je željela kreirati brend koji će ispunjavati sve potrebe i očekivanja: brend koji će imati drugačiji pristup njezi kože. Holistički brend koji će raditi u sinergiji s tijelom i ženskim ciklusom. Ističe kako je godinama pokušavala izliječiti rosaceu s najboljim i najskupljim kremama i tretmanima, no ništa joj nije pomagalo sve do sastanka s nutricionistom. Tada je shvatila da je trenutak kada je promijenila prehranu i počela uzimati suplemente bio prekretnica za njeno zdravlje. I tako je nastao AIME brend.

U liniji proizvoda stoga možemo pronaći razne suplemente za pospješenje vitalnosti i zdravlja kože, ali također postoje i razni skincare proizvodi kreirani na prirodnoj bazi koji će pomoći vašoj koži.

AIME proizvode možete ponaći u The Lab trgovini na adresi Dežmanova ulica 2 ili na webshopu. Više informacija možete pronaći na Instagram profilu The Lab trgovine.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori