12 novih beauty proizvoda za koje vrijedi znati

12 novih beauty proizvoda za
koje vrijedi znati

Od skincare proizvoda koji koriste najinovativnije sastojke za oživljavanje kože, novih mirisa u koje se možemo omotati, do niza prigodnih make up proizvoda, svaki mjesec dolaze raznovrsni beauty noviteti kojima se veselimo. Sada je jesen već u punom jeku, a zima iza ugla, stoga će upotreba hidratantnih, hranjivih proizvoda za zdravu i nahranjenu kožu i kosu, spriječiti to da sve krene nizbrdo svaki put kad stigne polarni vrtlog.

Beauty noviteti koje možete očekivati ovaj mjesec

Svaki mjesec se veselimo novitetima, no ovaj je poseban jer nam se i božićna sezona bliži. Uz to, imat ćete priliku isprobati neke od najnovijih formula već legendarnih brendova. Isprobajte bogatu kremu za okoloočno područje brenda Bobbi Brown, koja je nastala po uzoru na njihovu kultnu kremu za lice – jednu od najpopularnijih u 2020. godini. No, nemojte prije toga zaboraviti očistiti lice najnovijom formulom baziranom na zobenim pahuljicama brenda BYBI. Uz to, neki kultni favoriti nam dolaze u limited edition božićnim pakiranjima koja će nas veseliti cijele sezone.

Što se tiče kose, Aveda je kreirala Damage Remedy Daily Hair Repair koji će vam svakodnevno hraniti kosu, a obožavani Augustinus Bader pobrinuo se i za naše usne. Nemojte se zaboraviti pobrinuti za sve svoje make up i skincare proizvode kako bi vam trajali što duže. U tome vam najbolje može pomoći Stylpro Beauty Fridge koji je stylish i koristan, a sad ga možete nabaviti i kod nas. U nastavku doznajte koje sve beauty novitete nam donosi prosinac i uživajte u inovacijama u njezi lica, kose, nevjerojatnim mirisima i make up proizvodima.

Stylpro Beauty Fridge
Charlotte Tilbury Glowgasm Lips – Jewelgasm
Maison Margiela Replica Bubble Bath Eau de Toilette
Smashbox Always On Cream Shadow
Dior Christmas Look Diorific Lipstick
Urban Decay Stoned Vibes Highlighting Powder
Augustinus Bader The Lip Balm [The Lab Store ili online]
Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base
Kiehl’s Ultra Facial Cream Limited Edition
Aveda Damage Remedy Daily Hair Repair

Foto: Instagram, Rox Beauty, Feel Unique, NYX, Cult Beauty, Cult Beauty, Look Fantastic, BYBI

Učitati još
Zatvori