U Hrvatsku je stigao Beauty Fridge koji će obožavati svaka skincare entuzijastica

U Hrvatsku je stigao Beauty Fridge koji će obožavati svaka skincare entuzijastica

Kada se razgovara o kozmetici i ljepoti, složit će se mnogi, postoje dvije skupine žena. One koje kozmetika uopće ne zanima i one čije su police pretrpane kremama, serumima, maskama za lice i sličnim proizvodima. Ako pripadate drugoj skupini onda ste netko tko zasigurno prati beauty trendove na Instagramu ili Pinterestu. Tamo ste vjerojatno imali priliku naletjeti na male Beauty hladnjake za kozmetiku.

Beauty Fridge savršen je za kreme, maske i šminku kojoj čuvanjem na hladnom produljujete rok trajanja i čuvate svježinu. Ako se smatrate beauty junkie-jem, Beauty Fridge prepun vaših omiljenih kozmetičkih proizvoda je sve što vam treba. Osim što izgleda lijepo i slatko, hlađenje proizvoda za njegu kože koje pruža može itekako koristiti vašoj koži.

Beauty Fridge će produžiti rok trajanja vaših proizvoda

Beauty Fridgevi, za razliku od kuhinjskih hladnjaka, održavaju kozmetičke proizvode na temperaturi između 7 i 10 celzijevih stupnjeva, time produžujući njihov rok trajanja. Oni su zapravo bolji od kuhinjskih hladnjaka, jer održavaju višu temperaturu (temperatura kuhinjskog hladnjaka treba biti 4°C ili niža)“, ističe dermatologinja s Yalea Mona Gohara.

Čuvanje proizvoda u hladnjaku koji doslovno hladi kozmetiku, može vam pomoći da se osjećate još svježije dok nanosite svoju omiljenu kremu za oči, noćnu hidratantnu kremu ili hidratantnu masku. Činjenica je i kako hlađenje dovodi do smanjenja otečenosti lica. Beauty Fridge dovoljno je mali da se uklopi u interijer vaše spavaće sobe ili kupaonice, a više ga ne morate gledati samo na Instagramu, već ga možete i naručiti online. Zahvaljujući ROX Beauty web shopu, Beauty Fridge je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj.

Ako želite jedan za sebe ili znate kome bi ovo bio idealan poklon za rođendan, možete ih naručiti na ROX Beauty web shopu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori