Zelena tortoiseshell manikura naš je najnoviji favorit za zimu

Tortoiseshell manikure ili manikure s motivom kornjačevine postoje već dugo. No, usprkos tome što se ne radi o novom dizajnu, mnoge beauty entuzijastice još uvijek obožavaju ovaj motiv. Sada, kada ga sve češće možemo vidjeti da dolazi i u ‘it’ zelenoj boji, vjerujemo da smo našle svoj najnoviji favorit za zimu. Manikure s motivom kornjačevine su oduvijek bile u trendu, a mnogi nail artisti sad se poigravaju s drugačijim tonovima koji su nas oduševili.

Unatoč tome što možda izgleda komplicirano, ovo je zapravo dizajn koji možete kreirati i kod kuće. Kada shvatite kako stvoriti ove tonove i dubinu dizajna, varijacije koje možete raditi su beskrajne. Zelena tortoiseshell manikura nam je trenutno najomiljenija, a u nastavku možete otkriti kako ju kreirati kod kuće.

Zelena tortoiseshell manikura nije komplicirana za kreirati kod kuće

Nail artisti savjetuju da prvo nanesete bazni lak, potom sloj svoje osnovne boje [u ovom slučaju zelene] i dok se nije u potpunosti osušio, mjestimično dodajte male količine tamnije zelene boje od one prve. Pustite ih da se prirodno razlijevaju, a zatim osuše. Nakon toga nanesite prozirni lak za nokte i dodajte male količine crne koja se preklapa s prethodnom tamno zelenom. Pustite da se razlije, a zatim osuši. Ponovite ovaj korak još jednom kako biste kreirali još tamnija područja u svom dizajnu i pričekajte da se osuši.

Na kraju samo dodajte top coat i vaš dizajn je gotov. Poanta je u tome da se postigne dubina, a nakon što se u tome ispraksirate, možete eksperimentirati s dizajnom i kreirati half-dipped, negative space ili french manikure s ovim uzorkom u svim mogućim bojama.

Foto: Instagram

1