Ključ savršene kože: Ovaj puder najbolje je čuvana tajna svjetskih vizažista
Ključ savršene kože: Ovaj puder najbolje je čuvana tajna svjetskih vizažista

Ključ savršene kože: Ovaj puder najbolje je čuvana tajna svjetskih vizažista

Puder je jedan od najvažnijih make up proizvoda koje nanosimo. Baza je za sve ono što ide poslije, a često je prava muka pronaći onaj koji najbolje odgovara. Hoće li nijansa pasati uz kožu, hoće li tekstura biti lagana, hoće li koža izgledati glatko ili cakey, uvijek se pitamo pri kupnji novog pudera. Na društvenim mrežama često pronalazimo preporuke novih brendova koji izbacuju svakakve pudere. U svom tom moru proizvoda lako se pogubiti i izabrati puder za sebe. Sada se na TikToku otkrio puder kojeg koriste svjetski vizažisti, a koji košta 15 dolara.

Puder korišten i u zlatnom dobu Hollywooda

Riječ je o zaista jedinstvenom puderu koji dolazi iz prošlog stoljeća – William Tuttle Creme Foundation. Vizažist Kevin Kodra obznanio je ovu vješto čuvanu tajnu na svom TikToku. William Tuttle bio je vizažist poznatih dama tijekom zlatnog doba Hollywooda i bio je zaslužan za make up lookove u filmovima poput Singin in the Rain i Wizard of Oz. Njegov puder sada se širi TikTokom i svi su oduševljeni. Ovaj kremasti puder je dobro poznat u make up industriji te daje podlogu koja zaglađuje kožu i besprijekorno se nanosi i blenda. Svilenkasta tekstura ravnomjerno raspoređuje boju nakon čega koža ima prirodan sjaj. Dolazi preko 60 nijansi, od kojih je jedna možda i najtamnija nijansa pudera ikad jer je gotovo skroz crna.

@kevikodra

This is a holy grail to EVERY celebrity makeup artist, no questions asked!! #fyp #makeup #makeupartist #beauty #beautyhacks #makeuptutorial

♬ Elevator Music - Bohoman
william tuttle puder
william tuttle puder

Zašto svi obožavaju William Tuttle puder?

Puno prije nego što su ljudi po društvenim mrežama bili opsjednuti puderima koji ostavljaju savršen glatki finiš, svjetski vizažisti koristili su William Tuttle puder desetljećima kako bi stvorili prekrasni i prirodni izgled kože svojih slavnih klijenata. Postoji puno razloga zašto ovaj puder zaslužuje hype, a neki od njih su to da ga apsolutno ne trebate setirati. Formula je sama po sebi dovoljna za dobar izgled i dugo traje. Izrazito je povoljan kada shvatite da možete za 15 dolara kupiti puder kojeg koriste slavni vizažisti na filmskim setovima, a možda najbolja stvar je ta da izgleda prelijepo na bilo kojem tipu kože. Također ga možete nanositi beauty blenderom, četkicom ili jednostavno prstima. William Tuttle Creme Foundation možda je jedan od najkvalitetnijih pudera trenutno.

Foto: Instagram (@sherienboni), Nigel Beauty, Alcone Company

Učitati još
Zatvori