Znamo točno kako postići predobru boju usana Wednesday Addams. Trebaju vam dva proizvoda
Znamo točno kako postići predobru boju usana Wednesday Addams. Trebaju vam dva proizvoda

Znamo točno kako postići predobru boju usana Wednesday Addams. Trebaju vam dva proizvoda

Serija Wednesday na Netflixu ruši sve rekorde pa čak i one koje je postavila serija Stranger Things. Osim što je zaintrigirala ljubitelje serija kao i ljubitelje obitelji Addams, Wednesday je odjeknula i u beauty svijetu. Ona je ponovno, nakon dugo vremena, u prvi plan gurnula goth estetiku kao i šminku. Naravno, to je ona prigušenija verzija goth šminke, nosiva u svakodnevnom životu. Wednesday šminka toliko je postala popularna da svi žele znati koji proizvodi su korišteni na setu.

Jenna Ortega u seriji izgleda kao da nosi minimalno šminke. Njezina koža je blijeda, porculanska, a za ten je korišten tek tonirani balzam kako bi se vidjele njezine prirodne pjegice. Na očima su nijanse crne, sive i smeđe, a sve toliko nježno ‘izblendano’ kako bi se postigao onaj umorni pogled koji Wednesday ima. Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje su usnice.

Kako do te boje usnica?

Kako je sama vizažistica sa seta, Tara McDonald, rekla, cilj je bio da usnice izgledaju kao da su prirodno tamnije boje. Ona je na svome TikTok profilu i objavila koje točno proizvode je koristila kako bi postigla tu nijansu.

Najprije MAC olovku za usta u nijansi Nightmoth zagrije na vanjskoj strani dlana kako bi dobila kremastu teksturu. To onda pomiješa s prozirnim balzamom za usta Dr. PawPaw u nijansi Original. Tako je dobila neku vrstu toniranog balzama ili staina koji je onda utapkala na usnice Wednesday Addmas, odnosno Jenne Ortege. Rezultat je boja šljive s dodatkom crne boje koja na Jenni izgleda kao da prirodno ima tako tamne usne koje posebno doprinose tom goth izgledu.

wednesday šminka
MAC - Nightmoth
wednesday šminka balzam
Dr. PawPaw

Nije ni čudo što je takav način šminkanja usnica odmah postao hit. On izgleda prirodno, bez obzira na to koju boju želite koristiti Osim toga, ne trebate biti pretjerano vješti sa šminkom da bi vam ovo dobro ispalo. Uz takav način šminkanja usnica također vam ne treba ni previše ostale šminke. Dovoljno je malo ujednačiti ten, te dodati malo boje na kapke i naglastiti trepavice, upravo onako kako je to napravljeno za Wednesday. Wednesday šminka nosiva je čak i na posao i zato nam je posebo cool.

FOTO: Instagram (@wednesdaynetflix),

Učitati još
Zatvori