Pogledajte prvi službeni trailer za novu seriju o Wednesday Addams
Pogledajte prvi službeni trailer za novu seriju o Wednesday Addams

Pogledajte prvi službeni trailer za novu
seriju o Wednesday Addams

Tim Burton ponovno se vraća na teren koji mu je itekako dobro poznat. Naime, upravo on je redatelj nove Netflixove serije u čijem je središtu misteriozna obitelj Addams. Riječ je o spin-off seriji koja prati priču prepoznatljive Wednesday, kćeri ove popularne goth obitelji. Netflix je objavio prvi službeni trailer za novu seriju nazvanu jednostavno imenom Wednesday, od koje se zaista mnogo očekuje.

Mračna i sarkastična djevojčica

U glavnoj ulozi mračne djevojčice Wednesday nalazi se glumica Jenna Ortega. Uz Ortegu, u seriji također glume proslavljena Catherine Zeta-Jones, potom Luis Guzman, Thora Birch, Isaac Ordonez, Jamie McShane i brojni drugi. Posebno iznenađenje je uloga Christine Ricci. Budući da je upravo Tim Burton najavljen kao redatelj, brojni fanovi očekuju mnogo od ovog ostvarenja. Upravo je njegova mračna i vizualno dojmljiva estetika ono što je prepoznatljivo i veoma bi se lako moglo uklopiti u ovu poznatu priču.

Serija je opisana kao jedinstveni miks horora, komedije i nadnaravnog, ali će biti prilagođena svim uzrastima gledatelja. Kako najavljuju iz Netflixa, Wednesday će u seriji pokušati iskoristiti svoje nevjerojatne sposobnosti kako bi se obračunala s mračnim događanjima koja su se krenula odvijati u cijelom gradu.

Inače, likove iz priče Obitelj Addams je stvorio američki crtač stripova Charles Addams još davne 1938. godine. Nakon toga su uslijedile brojne ekranizacije ove crnohumorne priče. Od serije koja je bila prikazivana još 60-ih godina prošlog stoljeća, pa sve do filma iz 1991. godine koji je ovoj neobičnoj obitelji donio i najveću slavu. U nastavku pogledajte ekskluzivni trailer, a uskoro ćemo znati i službeni release date koji je zakazan za ovu jesen!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori