Na Netflix je stigla dugoiščekivana serija o Wednesday Addams
Na Netflix je stigla dugoiščekivana serija o Wednesday Addams

Na Netflix je stigla dugoiščekivana
serija o Wednesday Addams

Tim Burton ponovno se vraća na teren koji mu je itekako dobro poznat. Naime, upravo on je redatelj nove Netflixove serije u čijem je središtu misteriozna obitelj Addams. Riječ je o spin-off seriji koja prati priču prepoznatljive Wednesday, kćeri ove popularne goth obitelji, a koja je naslovljena upravo prema njoj. Redateljeva mračna i vizualno dojmljiva estetika jedan je od ključeva predviđenog uspjeha serije.

wednesday

Mračna i sarkastična djevojčica

U glavnoj ulozi mračne djevojčice Wednesday nalazi se glumica Jenna Ortega. U dugoočekivanoj seriji se također pojavljuju proslavljena Catherine Zeta-Jones, potom Luis Guzman, Thora Birch, Isaac Ordonez i Jamie McShane. Posebno iznenađenje je uloga Christine Ricci, koja je filmskoj verziji utemeljila ovaj lik.

Serija je opisana kao jedinstveni miks horora, komedije i nadnaravnog, ali će biti prilagođena svim uzrastima gledatelja. Školarka Wednesday će u seriji pokušati iskoristiti svoje nevjerojatne sposobnosti kako bi se obračunala s mračnim događanjima koja su se krenula odvijati u cijelom gradu.

Priča koja desetljećima plijeni pažnju

Serija Wednesday jedan je od najiščekivanijih naslova godine, a prve recenzije svijedoče kako je riječ o uspješnom projektu koji je zadovoljio i kritiku i publiku.

Podsjetimo, likove iz priče Obitelj Addams je stvorio američki crtač stripova Charles Addams još davne 1938. godine. Nakon toga su uslijedile brojne ekranizacije ove crnohumorne priče. Od serije koja je bila prikazivana još 60-ih godina prošlog stoljeća, pa sve do filma iz 1991. godine koji je ovoj neobičnoj obitelji donio i najveću slavu. U nastavku pogledajte ekskluzivni trailer, ako se još uvijek niste odvažili na gledanje novog nastavka.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori