Višekratne maske za lice kojima istovremeno njegujete kožu i čuvate okoliš
Višekratne maske za lice kojima istovremeno njegujete kožu i čuvate okoliš

Višekratne maske za lice kojima istovremeno
njegujete kožu i čuvate okoliš

Skincare odavno nije samo način da udovoljimo sami sebi i da njegujemo kožu. To vrijeme za sebe je i prilika da razmislimo kako utječemo na svijet oko sebe i kakav trag ostavljamo. Najprije smo shvatili da su vlažne maramice jedna od najgorih mogućih opcija, pa ih je većina nas izbacila iz rutine. Zatim smo shvatili i da golemu količinu otpada stvaramo koristeći sheet maske za lice.

Višekratne maske za lice

One jesu zgodne za korištenje, praktične i jednostavno su fora, a ima ih i jako zabavnih. Nažalost, donedavno su bile jako štetne za okoliš. Mogle su se koristiti samo jednom i tako smo i dalje stvarali jako puno otpada. Srećom, osmišljene su višekratne sheet maske za lice koje uvijek možete iznova koristiti i tako pripaziti na okoliš.

Zasad se ove višekratne maske za lice rade od pamuka i silikona. Ove pamučne često dolaze s otopinom koja zapravo i je ta njegujuća tvar. Njome treba natopiti masku, držati je 10 do 15 minuta na licu i na kraju masku treba oprati kako bismo je mogli ponovno koristiti.

Silikonske maske funkcioniraju slično. Jednostavno na lice nanesite omiljeni serum ili hidratantnu kremu i preko toga stavite silikonsku masku. Tako osiguravate hidrataciju i da se ona zaista zadrži u koži.

Osim što je ovo ekološki prihvatljiviji način korištenja sheet maski, ovo je i presonaliziraniji način. Tako točno znate koje proizvode stavljate na lice i koji su aktivni sastojci unutra. Dakle, koristite skincare proizvode koji su i inače dio vaše rutine, vaša koža ih voli i neće burno reagirati na njih.

Osim što ćete biti zadovoljni jer je brinete za sebe i svoju kožu, bit ćete zadovoljni i jer se brinete o okolišu i ne radite mu više štete. Kada dobro razmislimo, koji je bolji oblik selfcarea od ovakvog zbog kojeg smo zadovoljni izgledom i stanjem svoje kože, ali samima sobom? U nastavku donosimo hit višekratne maske za lice.

višekratne maske za lice
nurse jaimie
višekratne maske za lice
honest beauty
višekratne maske za lice
planet revolution
višekratne maske za lice
province apothecary

FOTO: Instagram (@bilgeyenigul, @tanyaparfileva),
Revolution Beauty, Saks, Honest, Province Apothecary

 

 

Učitati još
Zatvori