Već znamo kako izgledaju hit frizure 2021. godine

Da ste još u siječnju bilo kojeg beauty insajdera pitali koji će biti najveći trendovi za kosu u godini koja je pred nama, malo je vjerojatno da bi itko rekao da će izrast, neuredne šiške i kućno bojanje kose zauzeti sam vrh. Ipak, točno se to dogodilo. No, ova godina se napokon bliži svom kraju i sigurno je reći da se svijet ljepote znatno promijenilo, ponajviše kad je riječ o našoj kosi. Bez obzira na vaš stil i na to jeste li započeli godinu s ledeno plavim pramenovima ili elegantnim bobom, velika je vjerojatnost da je 2020. godina poremetila sve planove koje smo možda imali za svoju frizuru. No, zato se veselimo novim trendovima koji nam stižu s novom godinom, a hit frizura za 2021. godinu će nam uvelike olakšati njegu, održavanje i oblikovanje kose.

Top prioriteti za frizuru se mijenjaju

Kako vrijeme odmiče, tako se mijenjaju i naši prioriteti za kosu. Šik stilovi  i oni koji zahtijevaju puno održavanja, trenutno definitivno nisu u skladu s našim prioritetima. U svakom trenutku moramo biti spremni na to da možda opet nećemo moći posjetiti svog stilista za kosu kao ni prisustvovati ostalim društvenim događanjima. No, prije svega ostaloga, jednostavno nemamo vremena svakodnevno oblikovati kosu.

Pa, kako dalje? Većina stručnjaka tvrdi kako bi 2021. godina mogla biti savršena za prihvaćanje promjena. Za razliku od velikih trendova u prošlosti, od tupog boba do slojevitog loba, it frizura za 2021. godinu bit će puno jednostavnija. U vrijeme kada svi tražimo frizuru koja je svestrana i jednostavna za održavanje, ne čudi da kultna frizura iz ’70-ih doživljava svoj veliki comeback. Shag je ultimativna, statement frizura. Slojevita je, pomalo neuredna i puna teksture te čini osvježavajuću promjenu na dugoj, ali i kraćoj kosi. Ne morate puno raditi na oblikovanju frizure jer su tekstura i oblik već ‘urezani’ u nju.

Teksturirana i bezbrižna hit frizura za 2021.

Neuredna tekstura ovog stila lijepo izgleda na svim duljinama, a izvrsna je i za kovrčavu i ravnu kosu. Da bi izgledala što modernije, kombinirajte voluminozne kovrče s kraćim ‘curtain’ šiškama koje uokviravaju lice. Ključ shag stila 2021. godine? Frizura mora biti teksturirana i bezbrižna, bez oštrih prijelaza. Morate biti sigurni da vaš stilist neće ošišati previše slojeva. Naime, to bi moglo pokvariti konačni rezultati i vaš željeni look. U nastavku možete pronaći neke od najljepših shag frizura kako bi se inspirirali prije svog sljedećeg termina kod frizera.

Foto: Instagram

1