Top frizure koje će svi nositi ove jeseni

Top frizure koje će svi nositi ove jeseni

Svi se možemo složiti s tim da ova jesen definitivno ne nalikuje ničemu uobičajenom. No, jedna stvar može vam pomoći da obilježite početak nove sezone, a to je nova, stylish frizura. U ovo vrijeme opće neizvjesnosti, mali rituali poput šišanja mogli bi vam donijeti značajnu količinu radosti, barem na neko vrijeme. Pri odabiru svog jesenskog looka, uzmite u obzir svoju uobičajenu rutinu za njegu kose. Dobro razmislite o tome jeste li spremni na svakodnevno održavanje frizure ili biste ipak radije jednostavnu frizuru koju ne morate stilizirati i koja će dobro izgledati čak i kad naraste. Kod odabira vodite računa i o tipu svoje kose kako bi kreirali frizuru koju ćete moći održavati bez napora.

Od ravnog boba do bogatih slojeva – top 5 frizura

Određena frizura mogla bi poboljšati teksturu vaše kose, dok bi neki drugi stil mogao djelovati protiv nje. Frizura koju možemo pustiti da se prirodno osuši te ju bez muke oblikovati kod kuće, definitivno će biti naš izbor. Ako ste i vi među onima koji žele napraviti promjenu, donosimo vam top 5 frizura koje će biti najveći trend tijekom jesenske sezone. Od ravnog boba do bogatih slojeva koji će trenutno udahnuti život u vašu kosu, koji stil ćete vi odabrati?

Hrabre šiške

Od onih koje padaju u stranu do gustih i ravno odrezanih – jesen je definitivno sezona šiški i brz način za postizanje trendi frizure. Najpopularnija frizura izgledat će kao da je došla ravno iz 1960-ih, a asocirat će na bezvremenske celebrityje poput Brigitte Bardot, s lagano uvijenim vrhovima koji će odgovarati svakom obliku lica.

Ravan bob sa šiškama

Ljeto će obilježiti porast izraslih bobova ili lobova, a stručnjaci predviđaju da će ove jeseni sve biti oštro i na crtu, pa tako i trendi bob koji će sezati do čeljusti. Kraće frizure svakako više dolaze do izražaja kad su precizno i ravno odrezane. No, za one malo okruglijeg oblika lica ipak bi bolji izbor bio asimetričan bob za bolji krajnji rezultat. Nemojte zaboraviti frizuru dodatno začiniti šiškama.

Slojevi, slojevi i samo slojevi

Najveći trend za jesen ipak bi mogla biti ažurirana verzija ove frizure iz 70-ih. Ona izgleda odlično i u dugom i u kratkom izdanju. To ju definitivno čini svestranom. Višeslojna frizura je u trendu i ne samo da izgleda glamurozno bez imalo napora, već je i jednostavna za održavanje. Samo nanesete malo slanog spreja za dodavanje teksture i spremne ste za dan pred sobom.

Sve na istu dužinu

Duga kosa koja je ravno ošišana vrlo je jednostavna za održavanje i oblikovanje. Opcije u stiliziranju ove frizure su neograničene – raspustite pramenove da vam dodiruju leđa ili ih dignite u visoki rep ili punđu. Stručnjaci preporučuju upotrebu gumice za kosu koja je prekrivena tkaninom kako bi se spriječilo povlačenje i lomljenje kose. Uz to, valovi će ovakvu frizuru učiniti posebno elegantnom.

Collarbone frizura bez šiški

Klasična frizura koja uokviruje svako lice, collarbone je za one koji ove sezone ne žele pretjerati sa šišanjem. Ključ ove frizure je jednostavnost. Držite se tupih krajeva i dodajte nekoliko slojeva ako vam je potreban veći volumen. Ovo je poput ravnog boba, bez gubljenja duljine pa je odlična za one koji još nisu spremni za šišanje do čeljusti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori