Što sve može rumenilo? Ovi viralni trikovi oduševljavaju žene diljem svijeta!

Ako ste barem jednom završili u bespućima društvene mreže Tik Tok, vrlo vjerojatno ste ulovili pregršt dobrih savjeta vezanih za ljepotu. Upravo su makeup trikovi koji u nekoliko sekundi u potpunosti mijenjaju izgled jedna od najpopularnijih pod kategorija Tik Toka. Nakon pozicioniranja proizvoda za lifting lica, crtanja umjetnih pjegica i minimaliziranja nanošenja korektora, u posljednje vrijeme svi pričaju o rumenilu – ujedno, jednom od najvećih trendova za proljeće/ljeto 2022. Evo kako ga vizažisti na spomenutoj društvenoj mreži najviše vole aplicirati!

Rumenilo za koloriranje podočnjaka

Pomiješate li malo kremastog ili tekućeg rumenila s vašim najdražim korektorom, dobit ćete vlastiti color korektor s kojim se mogu neutralizirati podočnjaci i dati dodatan efekt posvjetljivanja centru lica. Bitno je proizvode pomiješati na ruci i krenuti s malo rumenila kako ne biste korektor previše pobojali. Uz to, sugerira se istovremeno nošenje rumenila s kojim ste miješali korektor jer će lice dobiti ujednačenost u tonu.

Prirodno konturiranje rumenilom

Koristite svjetlije i tamnije rumenilo kako biste konturirali obraze za prirodniji efekt od klasične konture. Birajte tamnije mat rumenilo za nanošenje usko uz klasičnu liniju konture te ga blendajte prema gore, a na vrhu, bliže očima ili jabučici obraza, stapajte ga svjetlijim sjajnim rumenilom. Na ovaj način će lice dobiti definiciju, istovremeno ćete djelovati rumeno, a i sjajno bez nanošenja dodatnog proizvoda.

Za osunčani i rumeni look

Aplicirajte rumenilo kako biste ga inače nanijeli, ali ga ovaj puta povlačite sve do ispod očiju, djelomično pokrivajući i podočnjak. Ovisno o obliku lica, na ovaj način možete i vizualno smanjiti podočnjak. Za dodatan efekt osunčanosti, nanesite rumenilo i preko sredine nosa.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip & Cheek Glow “Colour of passion”

Photo: Pinterest, Cult Beauty, Instagram

0