Viralno rumenilo, savršeno za one koji nikad ne znaju koju nijansu odabrati

Viralno rumenilo, savršeno za one koji nikad
ne znaju koju nijansu odabrati

Kao i mnogi drugi koji vole uživati ​​u bespućima TikToka, niti mi ne možemo odoljeti novitetima, trendovima, viralnim trikovima i skincare tajnama. Posljednji proizvod koji je privukao veliku pozornost je Youthforia BYO rumenilo. Na prvu bi vam ono moglo izgledati kao nešto namijenjeno djeci jer se radi u zelenoj formuli unutar pakiranja koje podsjeća na sjajilo za usne. No, baš ovo rumenilo su mnogi nazvali svojim novim favoritom. Bez obzira na to koji ton kože imali, ova nijansa će se pretvoriti u savršenu ružičastu. Premda pH-reaktivna šminka nije novi koncept, već je dugo ograničena samo na proizvode za usne. No, sada postoji i savršeno rumenilo koje je idealno za one koji nikad ne znaju koju nijansu odabrati.

Youthforia rumenilo zaintrigiralo je mnoge

BYO rumenilo je pravi odabir za vašu minimalističku rutinu šminkanja. Pogotovo ako rumenila u prahu ne odgovaraju vašoj koži, a kremasta vam izgledaju poput mrlja na licu i brzo nestanu bez podloge za koju bi se mogla zalijepiti. BYO Blush ima teksturu ulja koja čini da vam se koža sjaji. Dok je formulirala proizvod, Fiona Co Chan je išla u školu šminkanja u Hong Kongu, gdje je počela shvaćati važnost ispravne nijanse rumenila. Jednog dana je pomislila da bi upotreba pravog sastojka koji reagira na pH kože moglo biti odlično rješenje. Nakon što joj je laboratorij poslao uzorak, testirala ga je ne samo ona, već i njezin suprug, koji ima tamniji i topliji ten od nje. Na njemu je izgledalo drugačije nego na njoj, ali oboje su imali pravu boju i podton za svoj ten.

Rumenilo u ulju s kojim možete i spavati

Budući da je ružičasta nijansa koja se pojavljuje na koži zapravo bezbojna, Fiona je odlučila kreirati formulu zelene boje na temelju teorije boja, koja kaže da su zelena i crvena na suprotnim stranama spektra. Sve to kako bi se boja rumenila dovoljno neutralizirala, a potom stvorila savršena nijansa. Još jedna od glavnih karakteristika ovog rumenila je to da s njim možete i zaspati jer vam neće zamrljati jastuk. Osim toga, ono obiluje emolijentnim hidratantnim sastojcima, poput ulja jojobe i suncokretovih sjemenki, koji pomažu u jačanju zaštitne barijere kože. No, imajte na umu da ovo rumenilo u ulju nije valjana zamjena za hidratantnu kremu.

Što se tiče nanošenja, iako ima aplikator kojim ga možete nanijeti izravno na kožu, radije ga nanesite na stražnju stranu ruke prije nego što ga zagrijete desnim kažiprstom i nježno utapkate na svoje obraze. To će vam omogućiti kreiranje ujednačenijeg looka. Možete ga nanijeti i čistim kistom za rumenilo ako nosite puder ili ne želite dirati svoje lice prstima. Također, umjesto da ga nanesete na jabučice obraza, možete ga nanijeti i samo na vrhove jagodica. Ovaj položaj ima razigrani učinak podizanja zbog kojeg bi mnogi mogli pomisliti da ste mlađi nego što zapravo jeste.

Youthforia BYO rumenilo možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori