Top tri hit frizure koje ćemo u 2023. viđati posvuda
Top tri hit frizure koje ćemo u 2023. viđati posvuda

Top tri hit frizure koje ćemo u
2023. viđati posvuda

U novu godinu ulazimo s dvije krajnosti, barem što se frizura tiče. Ili ćete biti u timu dugokosih, il ćete biti potpuno suprotno, u timu onih koji su za novu godinu odlučili odrezati hrpu kose. Bez obzira na to za što se odlučili, moći ćete odbrati jednu od hit frizura koje ćemo viđati posvuda u 2023. godini. Jedno je, ipak, zajedničko i dugim i kratkim frizurama. Trendi frizure su odvažne i daleko su od klasičnih šišanja koje smo dosad nosili.

Ove frizure zapravo su oživljvanje retro trendova koji su nekada bili hit, ali naravno, sve to s modernim “twistom”. U nastavku donosimo tri frizure koje ćemo s početkom godine viđati na svima. One jesu malo “pomaknute”, ali su nosive čak i ako vaš stil nije alternativan već klasičan ili šminkerski. Ljepota tih frizura je u njihovoj raznovrsnosti i mogućnosti da ih prilagodite sebi ili prigodi.

Mixie

Ova frizura savršena je kombinacija retro i modernih “vibri”. To će biti “cool girl” frizura za 2023. godinu, stoga nemojte se iznenaditi ako ju krenete viđati na svim poznatijim influencericama. Ova frizura je kombinacija fudbalerke i pixie frizure, a tako je nastalo i ime (mullet+pixie). Karakteriziraju je oštri slojevi koji kosi daju teksturu, ali i onaj edgy, grunge look. Ako imate tanku kosu i nemate je puno, ova frizura možda i nije za vas. Trebale bi ju birati osobe s gušćom kosom koje si mogu priuštiti slojeve koji će ju vizualno stanjiti. Također, ova frizura će odlično stajati osobama s oštrijim licem jer će ga ti repići omekšati.

 

Butterfly cut

Za one koji žele zadržati dužinu, ali i kosi dodati volumen tu je Butterfly cut. Njega karakteriziraju slojevi i dugačke šiške koje se oko lica otvaraju baš poput leptirovih krila. One su bujne i isfenirane prema van, a licu daju savršen okvir. S ovom frizurom trebat će vam nešto više vremena za stiliziranje kako biste postigli volumen, ali jednom kada se ispraksate i to će ići brzo. Ako ne želite slojevito šišanje na cijeloj kosi kako ju ne biste previše stanjili, butterfly cut možete tražiti i samo na šiškama i svejedno će izgledati dobro.

Ravni bob

Bob, naravno, ne ide nikamo. On je vječiti klasik koji se svake sezone samo updatea. U 2023. najpopularniji će biti ravno rezani bob do brade bez slojeva. Ovom godinom vladale su razigranije varijante boba s puno slojeva. Sljedeće godine hit će biti ova, nešto stroža verzija bez puno repova. Takva frizura odličan je izbor za sve one s tanjom kosom. Ona podnosi i teksturu, ne morate ju fenirati, a super je i ako imate potpuno ravnu kosu. Također, razdjeljak možete seliti kako vas volja, on može biti na sredini ili na stranu.

FOTO: Instagram (@sannamogren, @matildadjerf)

Učitati još
Zatvori