4 trendi boje za kosu koje će se nositi ove zime

4 trendi boje za kosu koje će
se nositi ove zime

Možda niste spremne mijenjati boju svoje kose baš svaku sezonu i sa svakim novim godišnjim dobom, no ove zime će zavladati četiri trendi boje za kosu zbog kojih ćete definitivno odmah poželjeti rezervirati svoj termin kod frizera. Zima je doba kontrasta, zato su tamnije smeđe i svijetle blonde boje itekako dobrodošle tijekom najhladnijih dana u godini. U isto vrijeme, ako ste voljne testirati crvenu paletu, možete odabrati trendi pumpkin spice nijanse koje su magnetizirajuće i tople poput plamena u kaminu.

Ove sezone sve se okreće oko boja prirodnog izgleda koje su tu da na najbolji mogući način istaknu sve najljepše značajke vašeg lica. Sve su one iznimno nosive i tople te će zagrijati vaš look za zimu bez puno muke. Najveći trendovi za boju kose ove sezone mogli bi vam se toliko svidjeti da ćete ih poželjeti zadržati zauvijek. U nastavku otkrijte koje su hit boje kose za zimu 2021. godine.

Ombré bronde

Slavni koloristi preporučuju ombré bronde, mješavinu smeđih i blonde nijansi, kakvu nose Lily Aldridge i Jennifer Lopez. Kosa je gotovo uvijek tamnija u korijenu i svjetlija na vrhovima, tako da je ovaj trend savršen izbor za one koji traže boju koju nije potrebno puno održavati. Višedimenzionalne boje obično se najbolje ističu kada je kosa ravna, ali izgledaju odlično i ako imate valovitu ili kovrčavu kosu.

Pumpkin spice

Negdje između narančastih, crvenih i smeđih tonova nalazi se ova neobična, topla i meka boja koja nosi ime po jednoj od najpopularnijih mješavina začina posljednjih godina – pumpkin spice. Frizerski stručnjaci predviđaju da je ovo boja koja će se nositi još nekoliko sezona zahvaljujući njezinoj svestranosti i upečatljivom izgledu.

Ledena blonde

Ovaj primjer svjetlijeg, mekšeg tona blonde boje za kosu odlična je opcija za zimsku boju kose. Ako se odlučite za ovu laskavu nijansu plave, ne zaboravite odabrati ton koji će odgovarati vašem tenu. Ova lijepa boja će najbolje pristajati onima s hladnijim tonom i podtonom kože. Kada odete u salon, zamolite svog kolorista da kreira malo svjetliju nijansu plave posebno na vrhovima kose. No, ako je vaša prirodna boja tamna, zamolite ga da kreira takozvani ‘shadow’ pri korijenu kose, dok ostatak kose može biti svjetlijih, ledenih tonova. To omogućuje jednostavnije održavanje i dugotrajniji besprijekorni izgled boje.

Jet-Black

Ako ste se već nekada poželjele poigravati s prelaskom na najtamniju stranu spektra, nema boljeg vremena od zime da isprobate crnu boju kose. Ne samo da je dramatična, već čini da kosa izgleda puno sjajnije i zdravije. Crna se dobro slaže sa svakim tonom kože, kao i teksturom i dužinom kose. Samo imajte na umu da kad jednom obojite kosu u crno, ponekad može biti vrlo teško vratiti se nazad u svjetlije tonove.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori