Jeste li čuli za shadow hair, tehniku bojanja kose uz koju ćete rjeđe odlaziti frizeru?

Jeste li čuli za shadow hair, tehniku bojanja kose uz koju ćete rjeđe odlaziti frizeru?

@joannahalpin

S novom sezonom, mnogi među nama razmišljaju i osvježenju garderobe, ali o nekim beauty promjenama. Uz nove make up proizvode koji će začiniti naš svakodnevni look, nova frizura jedna je od najefektnijih poteza za kojom će posegnuti mnogi. Od nove dužine kose do razigranih slojeva koji će osvježiti našu frizuru bez dramatičnog reza, promjena frizure trik je koji uvijek donosi savršeno osvježenje. I dok će se škare u spretnim frizerskim rukama pobrinuti za ispucale i isušene vrhove na kojima će ljeto, sunce i kupanje u moru ostaviti trag, nova boja bit će onaj savršeni dodatak za još bolju i još efektniju transformaciju.

Iako je ideja o novoj boji uvijek privlačna, pomisao na česte odlaske frizere radi njezinog održavanja nerijetko će nas razuvjeriti. Za sve one koji traže decentnu promjenu, ali istovremeno žele izbjeći upravo česte posjete frizeru, shadow hair je tehnika kose koja je već oduševila svijet.

SHADOW HAIR – TEHNIKA BOJANJA KOSE KOJA JE VEĆ ODUŠEVILA SVIJET

@illdyeforyou

Shadow hair je trendi tehnika bojanja kose koja je sasvim opravdano oduševila svijet. Iza nove tehnike nalazi se sjenčanje koje se postiže strateškim bojanjem središnjih pramenova u tamniju ili svijetliju nijansu kako bi se stvorio vrlo prirodan efekt sjene. Najbolji rezultati koji će se pobrinuti da preskočite odlazak frizeru postižu se kada se boja nanosi rukama.

Blago sjenčanje osvježit će baš svaku kosu, bez obzira na njezinu dužinu i prirodnu boju. Osim kao savršeno jesensko osvježenje, ova tehnika idealna je za sve one koji postepeno želi prijeći u tamniju ili svjetliju nijansu. Kako nova tehnika bojanja kose izgleda na tamnoj i na svijetloj kosi? U nastavku donosimo nekoliko primjera koji vam mogu poslužiti kao inspiracija pri sljedećem odlasku frizeru.

@salsalhair
@joannahalpin
@anhcotran
@salsalhair

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori