Sedam nail art trendova koji će nadahnuti vašu jesensku manikuru

Sedam nail art trendova koji će
nadahnuti vašu jesensku manikuru

Vaše jesenske manikure ne moraju se zaustaviti na sezonskim bojama. Naime, možete ih začiniti različitim dizajnima kako bi ih podigli na višu razinu. Uz toliko talentiranih stručnjaka koji na Instagramu objavljuju svoje najnovije manikure, postoji neograničen broj dizajna kojima ćete moći nadopuniti i istaknuti vaš osobni stil. Mi smo odabrali samo neke od manikura koje su se pojavile na našem Instagram Feedu, a koje će nesumnjivo krasiti nokte brojnih trendseterica ove jeseni. Bilo da se vraćate u svoj omiljeni salon ili nastavljate samostalno kreirati ​​manikure kod kuće, trendovi među manikurama za jesen 2020. pokrivaju sve razine vještina. Od hrabrih i u potpunosti neusklađenih manikura do trendi ‘negative space’ dizajna, donosimo vam sedam nail art trendova koji će nadahnuti vašu jesensku manikuru.

Svaki nokat priča svoju priču

Zašto odabrati jedan dizajn kad ih možete nositi sve odjednom? Ovaj je trend potpuno prilagodljiv jer je na vama da odlučite koje ćete uzorke i boje koristiti na svakom noktu. Primjerice, ako volite neutralne nijanse, ali želite učiniti nešto da začinite svoje go-to boje, ova vrsta manikure je kao stvorena za vas. Iako možete odabrati i življe boje, ako se držite nježnijih nijansi to će pojednostaviti odabir vaše sheme kako vam nokti ne bi u potpunosti dizajnom odskakali jedan od drugoga.

Obojene krivulje

Ne morate biti stručnjak kako bi kreirali ovaj dizajn. Odaberite bilo koju boju ili uskladite više različitih nijansi kako biste stvorili ovu manikuru. Sve što morate je kistom nacrtati zakrivljenu liniju u bilo kojem kutu nokta, a zatim ju ispuniti. Da, to je tako jednostavno! Za još odvažniju verziju ovog looka pokušajte upariti dvije skroz različite, pastelne nijanse na svakom noktu.

Minimalističke točkice krasit će jesenske manikure

Ovaj trend je kao stvoren za sve one koji su minimalisti u duši. Iako vam nisu potrebni posebni alati za kreirati ovu jednostavnu manikuru, ona je i dalje impresivnog izgleda. Omiljena Betina Goldstein kreirala je jednu ovakvu manikuru. Dodala je točkice kao naglasak na dva prsta, dok je ostale nokte cijele obojila u istu boju. Koristila je petrolej plavu nijansu koja je savršena za svako godišnja doba.

Nokti poput mramora i kristala

Razlog za to što su mramorne radne površine u kuhinji pozadina gotovo svakog stana koji možemo vidjeti na Instagramu je taj što je ovaj uzorak nevjerojatno šik. Ne iznenađuje što uzorak mramora i kristala koji mu nalikuju, čine i elegantne manikure. Koji je bolji način za to da se oprostimo od ljeta nego s ovako elegantnom manikurom. Možete ju postići i uz pomoć laka za nokte koji mijenja boju poput NAILS INC. ‘Are You Hot Or Not’ duo seta. Njihova formula reagira na temperaturu i mijenja boju u skladu s klimom u kojoj se nalazite.

Ovako izgleda francuska manikura 2020.

Francuska manikura možda se vratila još 2019. godine, ali klasični dizajn manikure uspio je probiti svoj put u novo desetljeće. Najnovija verzija francuske manikure uključuje zamjenu tradicionalnih bijelih vrhova za one različitih oblika, debljina i boja.

Polumjeseci u svim verzijama

Ako mislite da ste isprobali svaku verziju manikure s polumjesecom, razmislite ponovo. Polumjeseci ju postali glavni dizajn jer postoje beskrajni načini na koje ih možete realizirati. Bilo da se radi o ‘negative space’ polumjesecu ili onom u boji, na vama je da odaberete favorita. Imajte na umu da kod ‘negative space’ manikure postoji dodatni bonus što dizajn izgleda nevjerojatno čak i kad vam nokti narastu. Savršen izbor za jesenske manikure.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori