Bestseller ovog omiljenog i povoljnog brenda s lakoćom briše sve nedostatke s lica

Bestseller ovog omiljenog i povoljnog brenda s lakoćom briše sve nedostatke s lica

Mnoge stvari u životu su promjenjive pa tako i naša skincare rutina. Stoga se često nađemo ispred police s proizvodima za njegu kože u našoj omiljenoj drogeriji ili web shopu, kako biramo nove proizvode koje ćemo isprobati. Često ih mijenjamo i na temelju trenutne situacije na koži i toga kako se ona s godinama mijenja. Ako ste i vi među onima koji još uvijek pate od akni i pretjeranog lučenja sebuma, iako ste odavno izašli iz puberteta, The Ordinary je kreirao serum kojeg beauty entuzijastice ne mogu dovoljno nahvaliti.

The Ordinary Niacinamide + Zinc serum toliko je voljen da su mu povećali pakiranje

Tijekom godina ste sigurno isprobali na desetke različitih proizvoda koji su usmjereni na eliminiranje akni s lica. No, ako se još uvijek niste dotakli The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% seruma, možda bi bilo vrijeme da ga uključite u svoju skincare rutinu. Kao i većina proizvoda brenda, Niacinamide 10% + Zinc 1% serum vrlo je povoljan, iznimno voljen i popularan. Zajedno s visokom koncentracijom niacinamida i cinka, on smanjuje pojavu prištića, odčepljuje pore i pomaže u kontroliranju lučenja sebuma. Uz to, on se može koristiti i ujutro i navečer, kako god vam odgovara.

Sastojci ovog seruma se bez problema nadopunjavaju s drugim aktivnim tvarima, stoga možete koristiti i retinol odmah nakon njega, bez ikakvih problema. Nakon otprilike tjedan dana korištenja već ćete moći vidjeti promjene. Prestat ćete dobivati ​​nasumične prištiće i lice će vam se manje mastiti. Čim ugledate prve rezultate, više se nikada nećete htjeti riješiti ovog seruma. Osim što je povoljan i brzo djeluje, brend je ovaj serum upakirao i u veću bočicu. Samo kako bi dodatno razveselio sve njegove obožavatelje.

Kako točno djeluju niacinamid i cink?

Niacinamid može pridonijeti smanjenju pojave finih linija i proširenih pora, a istovremeno se bori protiv štetnog utjecaja okoliša na kožu – poput sunčeve svjetlosti, onečišćenja i slobodnih radikala. On također pomaže u poboljšanju zaštitne barijere kože, održavajući tako kožu zdravom, hidratiziranom i nahranjenom.

Ovaj sastojak djeluje umirujuće na kožu te poboljšava njezin tonus i teksturu, istovremeno smirujući pojavu prištića i kontrolirajući lučenje sebuma. Što se tiče cinka, on je protuupalno sredstvo koje poboljšava prirodnu proizvodnju kolagena u koži i pomaže minimizirati pojavu bora i finih linija. Kombinacija niacinamida i cinka izvrsna je za postizanje blistavog, ujednačenog i čistog tena.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% serum možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori