Boja za kosu koja bi čak i pumpkin spice mogla maknuti s trona

Boja za kosu koja bi čak i pumpkin
spice mogla maknuti s trona

Svako malo možemo vidjeti novi trend u bojanju kose i niti jedan od njih nas nikad ne ostavi razočaranima. Pumpkin spice bila je posljednja jesenska hit boja, a sad je već vrijeme za novu. Trendovi za jesen/zimu 2020. godine dokazuju da se ružičasta boja kose vraća u velikom stilu. Čim je zavladala modnim pistama, celebrityji su ju počeli nositi i oduševili su svoje obožavatelje. S obzirom na to da je velik broj slavnih opčinjeno ružičastom bojom za kosu, sad ju već možemo vidjeti u brojnim i različitim varijantama.

Radi se o nježnoj nijansi ružičaste koja dobro pristaje skoro svakome. Ružičasta možda ne izaziva puno entuzijazma na početku, no kad vidite koliko dobro može izgledati i koliko ju je lako postići, poželjet ćete ju i vi. U nastavku doznajte kako možete dobiti savršenu nijansu i osvježiti svoj look po uzoru na omiljene celebrityje.

Ružičasta boja kose: Kako postići savršenu nijansu?

View this post on Instagram

Sending you love this Bank Holiday Monday ?

A post shared by Fearne (@fearnecotton) on

Sve se okreće oko dobre pripreme. DIY ružičasta boja kose najlakše se postiže na vrlo svijetloj podlozi. Tajna je u uklanjanju svih žutih tonova prije nego što počnete s bojanjem. Kreirajte savršenu podlogu pomoću bijelog tonera za kosu. Eliminiranje žutih tonova je presudno jer će u suprotnom vaša boja više vući na boju breskve nego na ružičastu. Međutim, ako ste brineta, onda bi kosu prvo trebali izbijeliti jer će tek tako vaša ružičasta doći do izražaja, a za to se ne bi bilo loše posavjetovati s profesionalcem, pogotovo ako to nikad same niste radile.

Stručnjaci imaju nekoliko riječi upozorenja koje trebate razmotriti prije nego što isprobate ovaj look. Naime, ova vrsta boja za kosu često i brzo izblijede, stoga se prilikom odabira boje zapitajte hoće li vam se ona svidjeti čak i onda kad izblijedi. Naravno, ispiranje boje uvijek možete pokušati usporiti uz pomoć proizvoda koji su posebno kreirani za obojanu kosu.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori